Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Avanos Kapadokya Organize sanayi bölgesi toplantısı yapıldı

GÜNCEL 02.12.2023 - 16:28, Güncelleme: 02.12.2023 - 16:28
 

Nevşehir Avanos Kapadokya Organize sanayi bölgesi toplantısı yapıldı

Nevşehir’in 4. Organize Sanayi Bölgesi olan “Nevşehir Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi” kuruldu. OSB’nin ilk yönetim kurulu toplantısı Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
  Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Ali Fidan, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, MHP Milletvekili Filiz Kılıç, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı. OSB’lerin yatırımcılara sağladığı önemli teşvik ve avantajlarla, ülkemizin kalkınma hamlelerinde; yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın artırılmasında çok önemli bir role sahip olduğunu belirten Vali Fidan, “OSB’ler kurulmuş oldukları bölgelerin, il ve ilçelerin ekonomik yönden gelişmesine büyük katkılar sağlarken, aynı zamanda sosyal hayatın gelişmesini de olumlu yönde etkilemektedir. Bu yönüyle eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Nevşehir’in sanayi yönüyle de gelişmesi ve ilerlemesi, ilimizin turizm, tarım ve ticaret yanında çevreye duyarlı olmak şartıyla güçlü bir sanayiye de sahip olabilmesi için yeni OSB’ler kurulması, mevcut OSB’lerin ise imkanlar ölçüsünde genişlemesi ve büyümesi en öncelikli çalışma konularımız arasında yer almaktadır.” dedi.  
Nevşehir’in 4. Organize Sanayi Bölgesi olan “Nevşehir Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi” kuruldu. OSB’nin ilk yönetim kurulu toplantısı Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Ali Fidan, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, MHP Milletvekili Filiz Kılıç, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

OSB’lerin yatırımcılara sağladığı önemli teşvik ve avantajlarla, ülkemizin kalkınma hamlelerinde; yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın artırılmasında çok önemli bir role sahip olduğunu belirten Vali Fidan, “OSB’ler kurulmuş oldukları bölgelerin, il ve ilçelerin ekonomik yönden gelişmesine büyük katkılar sağlarken, aynı zamanda sosyal hayatın gelişmesini de olumlu yönde etkilemektedir. Bu yönüyle eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Nevşehir’in sanayi yönüyle de gelişmesi ve ilerlemesi, ilimizin turizm, tarım ve ticaret yanında çevreye duyarlı olmak şartıyla güçlü bir sanayiye de sahip olabilmesi için yeni OSB’ler kurulması, mevcut OSB’lerin ise imkanlar ölçüsünde genişlemesi ve büyümesi en öncelikli çalışma konularımız arasında yer almaktadır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.