Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir 2.Amatör Ligde heyecan başladı

SPOR 08.05.2023 - 10:35, Güncelleme: 08.05.2023 - 10:35
 

Nevşehir 2.Amatör Ligde heyecan başladı

Nevşehir 2.Amatör Ligde 1.hafta heyecanı dün oynanan tek karşılaşma ile başladı.
  Nevşehir 2.Amatör Ligde heyecan dün oynanan tek karşılaşma ile başladı. Dün oynanan karşılaşmada Suvermez Kalespor deplasmanda Çalış Belediyesi Hilal Spor’u 4-1 mağlup ederek lige 3 puan ile başladı. 2.Amatör Ligde ilk hafta maçları 10 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Maksanspor-Nevşehir Belediyespor ve İbrahimpaşaspor-Türk Telekomspor maçları ile devam edecek.
Nevşehir 2.Amatör Ligde 1.hafta heyecanı dün oynanan tek karşılaşma ile başladı.

 

Nevşehir 2.Amatör Ligde heyecan dün oynanan tek karşılaşma ile başladı. Dün oynanan karşılaşmada Suvermez Kalespor deplasmanda Çalış Belediyesi Hilal Spor’u 4-1 mağlup ederek lige 3 puan ile başladı.

2.Amatör Ligde ilk hafta maçları 10 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Maksanspor- Nevşehir Belediyespor ve İbrahimpaşaspor-Türk Telekomspor maçları ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.