Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir 1.Amatör Ligde şampiyon Ürgüpspor

SPOR 16.04.2023 - 00:28, Güncelleme: 16.04.2023 - 00:28
 

Nevşehir 1.Amatör Ligde şampiyon Ürgüpspor

Nevşehir 1.Amatör Ligde bu oynanan final maçında Kaymaklı Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Ürgüpspor şampiyon oldu.
  Nevşehir 1.Amatör Ligde dün akşam oynanan Ürgüpspor-Kaymaklı Belediyespor final maçı nefesleri kesti. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede her iki takımın taraftarı da takımlarını maçın son dakikalarına kadar desteklerken karşılaşmanın ikinci yarısında Ürgüpspor Mücahit’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Kaymaklı Belediyespor zaman zaman etkili oynadığı maçta aradığı golü bulamayınca maç Ürgüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken 2022-2023 futbol sezonunun şampiyonu Ürgüpspor oldu. Ürgüpspor’un şampiyonluk kupasını Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran verirken Kaymaklı Belediyespor’u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.
Nevşehir 1.Amatör Ligde bu oynanan final maçında Kaymaklı Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Ürgüpspor şampiyon oldu.

 

Nevşehir 1.Amatör Ligde dün akşam oynanan Ürgüpspor- Kaymaklı Belediyespor final maçı nefesleri kesti. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede her iki takımın taraftarı da takımlarını maçın son dakikalarına kadar desteklerken karşılaşmanın ikinci yarısında Ürgüpspor Mücahit’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Kaymaklı Belediyespor zaman zaman etkili oynadığı maçta aradığı golü bulamayınca maç Ürgüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken 2022-2023 futbol sezonunun şampiyonu Ürgüpspor oldu.

Ürgüpspor’un şampiyonluk kupasını Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran verirken Kaymaklı Belediyespor’u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.