Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir 112 Transanatolia Ralli Yarışlarında Görev Aldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2014 - 14:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 112 Transanatolia Ralli Yarışlarında Görev Aldı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) öncülüğünde 30 Ağustos - 06 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 5.Transanatolia Ralli yarışlarının Kapadokya etabı yapıldı. Ralli motosikletleri, arazi araçları, ATV ve buggy’lerin katılımıyla zorlu toprak, çamur ve su geçişlerinden oluşan parkurda tam 7 gün süren ve Dünyaca tanınmış ralli pilotlarının katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk rallisi 5.Transanatolia Rally, bu yıl Ankara’dan start alıp Tuz Gölü etrafından dolaşıp Aladağları geçerek Kapadokya’ya ulaştı. Kapadokya’da 2 gün süren yarışlarda Nevşehir 112 Motorize ekibi sabit ekip olarak sağlık tedbirlerini alarak yarış esnasında kaza yapan sporculara müdahale etti.   Kapadokya etabını tamamlayan ekipler Sivas’a hareket ettiler.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) öncülüğünde 30 Ağustos - 06 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 5.Transanatolia Ralli yarışlarının Kapadokya etabı yapıldı. Ralli motosikletleri, arazi araçları, ATV ve buggy’lerin katılımıyla zorlu toprak, çamur ve su geçişlerinden oluşan parkurda tam 7 gün süren ve Dünyaca tanınmış ralli pilotlarının katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk rallisi 5.Transanatolia Rally, bu yıl Ankara’dan start alıp Tuz Gölü etrafından dolaşıp Aladağları geçerek Kapadokya’ya ulaştı. Kapadokya’da 2 gün süren yarışlarda Nevşehir 112 Motorize ekibi sabit ekip olarak sağlık tedbirlerini alarak yarış esnasında kaza yapan sporculara müdahale etti.

 

Kapadokya etabını tamamlayan ekipler Sivas’a hareket ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.