Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVESOB 2023 yılı başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirildi

NEVŞEHİR 26.12.2023 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:25
 

NEVESOB 2023 yılı başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirildi.
  Toplantı açılışı ve yoklamanın ardından ebediyete intikal eden esnaf ve sanatkarlar ile aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın açılış konuşması ile toplantı başladı ve gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündemde yer alan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2023 yılı mali tabloları ve gelir-gider durumu, 2023 yılı yapılan çalışmalar ve Birliğin genel durumu, Odaların ve esnafların mevcut durumu ve sıkıntıları görüşüldü. Toplantının kapanışında söz alan Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı mevcut durumu kurula ifade ettiğini ve yapacakları tüm çalışmalarda istişare içerisinde olacaklarını belirterek katılım sağlayan Oda Başkanlarına teşekkür ederek; 2024 yılının esnaf ve sanatkarlar açısından kazançlı ve bereketli bir yıl olması dileklerini iletti.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2023 yılı Başkanlar Kurulu toplantısı Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Toplantı açılışı ve yoklamanın ardından ebediyete intikal eden esnaf ve sanatkarlar ile aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nın açılış konuşması ile toplantı başladı ve gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesine geçildi.

Gündemde yer alan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2023 yılı mali tabloları ve gelir-gider durumu, 2023 yılı yapılan çalışmalar ve Birliğin genel durumu, Odaların ve esnafların mevcut durumu ve sıkıntıları görüşüldü.

Toplantının kapanışında söz alan Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı mevcut durumu kurula ifade ettiğini ve yapacakları tüm çalışmalarda istişare içerisinde olacaklarını belirterek katılım sağlayan Oda Başkanlarına teşekkür ederek; 2024 yılının esnaf ve sanatkarlar açısından kazançlı ve bereketli bir yıl olması dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.