Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nems restoran kafe ile Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 05.12.2023 - 21:45, Güncelleme: 05.12.2023 - 21:48
 

Nems restoran kafe ile Nevşehir’de günün özeti

Nems Restoran Cafe’nin katkılarıyla Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte bugün yaşanan gelişmeler:   - Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde tırla çarpışan 27 yaşındaki otomobil sürücüsü Onur Yeşil hayatını kaybetti. - CHP’de bugün sona eren belediye başkan aday adaylığının son gününde Nevşehir Belediye Başkan adaylığı için Mehmet Bilgin aday adaylık için resmi başvurusunu yaptı. - MHP’de 15 Aralık Cuma günü sona erecek olan belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci devam ederken Nevşehir Belediye Başkanlığı için henüz resmi bir başvuru yapılmadı. - AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olan Recep Ünveren’i Nevşehir’de mahalle ve esnaflar tarafından tanınmaması sosyal medyanın gündemi olmaya devam ediyor. - Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM)’de açılacak yeni dönem kurslarına katılmak isteyenler 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ücretsiz kayıtlarını yaptırabilecek. - MHP’den Uçhisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Ahmet Acar, MHP İl Başkanı Adnan Doğu’yu ziyaret ederek bir süre görüştü. - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nevşehir il genelinde 3 bin 238 akıllı tahta takıldığını açıkladı. - Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında  “Cumhuriyetin 100. Yılında Güçlü Kadın Yöneticiler” temasıyla düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.
Nems Restoran Cafe’nin katkılarıyla Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte bugün yaşanan gelişmeler:

 

- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde tırla çarpışan 27 yaşındaki otomobil sürücüsü Onur Yeşil hayatını kaybetti.

- CHP’de bugün sona eren belediye başkan aday adaylığının son gününde Nevşehir Belediye Başkan adaylığı için Mehmet Bilgin aday adaylık için resmi başvurusunu yaptı.

- MHP’de 15 Aralık Cuma günü sona erecek olan belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci devam ederken Nevşehir Belediye Başkanlığı için henüz resmi bir başvuru yapılmadı.

- AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olan Recep Ünveren’i Nevşehir’de mahalle ve esnaflar tarafından tanınmaması sosyal medyanın gündemi olmaya devam ediyor.

- Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM)’de açılacak yeni dönem kurslarına katılmak isteyenler 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ücretsiz kayıtlarını yaptırabilecek.

- MHP’den Uçhisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Ahmet Acar, MHP İl Başkanı Adnan Doğu’yu ziyaret ederek bir süre görüştü.

- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Nevşehir il genelinde 3 bin 238 akıllı tahta takıldığını açıkladı.

- Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) tarafından “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında  “Cumhuriyetin 100. Yılında Güçlü Kadın Yöneticiler” temasıyla düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.