Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nems restoran kafe ile 18 Aralık Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 18.12.2023 - 22:08, Güncelleme: 18.12.2023 - 22:11
 

Nems restoran kafe ile 18 Aralık Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Nems Restoran Cafe’nin katkılarıyla 18 Aralık Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte 18 Aralık Pazartesi gününde yaşanan tüm gelişmeler: - Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Nevşehir Başkanı Mustafa Çiçekli, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde uygulama yapıldı. - Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi’nden geçmekte olan Kızılırmak nehrinde yasak yöntemlerle balık avlayan 2 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde 18 şüpheliye adli işlem yapıldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un Nar beldesinde bulunan tesislerini ziyaret ederek burada kulüp yöneticileri ve futbolcular ile bir araya geldi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 20 kişi yakalandı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir-Aksaray karayolu Boğaz köy kavşağında devam eden yol çalışmalarını inceledi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde yapılan hırsızlık suçundan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 şüpheli tutuklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde kayıp ihbarı olarak aranan 3 kişi bulunarak ailelerine teslim edildi. - Nevşehir’de dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenleri bugün Gümüşkent köyünde ve Sulusaray Kasabasında son yolculuğuna uğurlandı.
Nems Restoran Cafe’nin katkılarıyla 18 Aralık Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte 18 Aralık Pazartesi gününde yaşanan tüm gelişmeler:

- Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Nevşehir Başkanı Mustafa Çiçekli, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde uygulama yapıldı.

- Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi’nden geçmekte olan Kızılırmak nehrinde yasak yöntemlerle balık avlayan 2 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde 18 şüpheliye adli işlem yapıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un Nar beldesinde bulunan tesislerini ziyaret ederek burada kulüp yöneticileri ve futbolcular ile bir araya geldi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 20 kişi yakalandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir-Aksaray karayolu Boğaz köy kavşağında devam eden yol çalışmalarını inceledi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde yapılan hırsızlık suçundan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 şüpheli tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli tarihlerde kayıp ihbarı olarak aranan 3 kişi bulunarak ailelerine teslim edildi.

- Nevşehir’de dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenleri bugün Gümüşkent köyünde ve Sulusaray Kasabasında son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.