Sitenin sağında bir giydirme reklam

Önce Borsa’da, Sonra SMMMO’da İftar Var

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2014 - 17:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Önce Borsa’da, Sonra SMMMO’da İftar Var

NEVŞEHİR(MHA) Ramazan ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının iftar davetleri birbiri ardına sürüyor.   Nevşehir’de şu ana kadar Nevşehir Valiliğinin Şehit ve Gazi Ailelerine yönelik verdiği fitar davetinin yanında, İl Müftülüğü, GESİAD, Ticaret Odası, Ak Parti, NESİAD, Dedeman Oteli iftar davetleri düzenledi.   Ramazan ayının son günlerine kalmadan iftar davetleri düzenlemeye devam eden Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanında Sivil Toplum Kuruluşları arasına 11 Temmuz 2014 Cuma günü Ticaret Borsası da katılacak. Borsanın İftar daveti Dedeman Otelinde düzenlenecek.   Öte yandan Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ise 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü iftar davetinde üyelerini bir araya getirecek. Odanın iftar daveti Damat İbrahimpaşa Bulvarı üzerinde bir özel restaruntta yapılacak. İftar davetine üyelerin çocuk getirmemeleri istendi.
NEVŞEHİR(MHA) Ramazan ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının iftar davetleri birbiri ardına sürüyor.
 
Nevşehir’de şu ana kadar Nevşehir Valiliğinin Şehit ve Gazi Ailelerine yönelik verdiği fitar davetinin yanında, İl Müftülüğü, GESİAD, Ticaret Odası, Ak Parti, NESİAD, Dedeman Oteli iftar davetleri düzenledi.
 
Ramazan ayının son günlerine kalmadan iftar davetleri düzenlemeye devam eden Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanında Sivil Toplum Kuruluşları arasına 11 Temmuz 2014 Cuma günü Ticaret Borsası da katılacak. Borsanın İftar daveti Dedeman Otelinde düzenlenecek.
 
Öte yandan Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ise 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü iftar davetinde üyelerini bir araya getirecek. Odanın iftar daveti Damat İbrahimpaşa Bulvarı üzerinde bir özel restaruntta yapılacak. İftar davetine üyelerin çocuk getirmemeleri istendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.