Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Narlı kadınlara özel program

SİYASET 07.03.2024 - 11:49, Güncelleme: 07.03.2024 - 11:49
 

Narlı kadınlara özel program

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir program düzenleyecek.
  Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmak isteyen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, projelerinin yanı sıra yaptığı etkinliklerle dikkat çekiyor. Başkan adayı Melike Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kasabadaki kadınlara yönelik olarak özel bir program tertipledi. 8 Mart Cuma günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Nar Çiçeğim Kır Bahçesi’nden düzenlenecek olan program için saat 13.45’de Eymen Nar Sitesi, Misnar Market Önü, Afat Cami Durağı’ndan servis kaldırılacağını ifade edildi. Melike Uçar, “ Şimdiden tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutluyorum. Kadınlarımız her zaman daha fazla takdir edilmeyi hak ediyor. Bizde kadınlarımızın bu özel gününü en iyi şekilde değerlendirmesi için bir program tertipledik. Tüm kadınlarımızı programımıza bekliyorum” dedi.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir program düzenleyecek.

 

Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmak isteyen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, projelerinin yanı sıra yaptığı etkinliklerle dikkat çekiyor.

Başkan adayı Melike Uçar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kasabadaki kadınlara yönelik olarak özel bir program tertipledi.

8 Mart Cuma günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Nar Çiçeğim Kır Bahçesi’nden düzenlenecek olan program için saat 13.45’de Eymen Nar Sitesi, Mis nar Market Önü, Afat Cami Durağı’ndan servis kaldırılacağını ifade edildi.

Melike Uçar, “ Şimdiden tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutluyorum. Kadınlarımız her zaman daha fazla takdir edilmeyi hak ediyor. Bizde kadınlarımızın bu özel gününü en iyi şekilde değerlendirmesi için bir program tertipledik. Tüm kadınlarımızı programımıza bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.