Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar'da taş bebek kursu açıldı

EĞİTİM 29.05.2023 - 12:51, Güncelleme: 29.05.2023 - 12:51
 

Nar'da taş bebek kursu açıldı

NEVŞEHİR(MHA) Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Nar Belediyesi iş birliğinde taş bebek kursu açıldı.
  Nar kasabasında belediye Halk kütüphanesinde 18 kursiyerin katıldığı kurs Hatay'dan gelen usta öğretici Çiğdem Fakının uste öğreticiliğinde açılan kurs kursiyerlerden büyük ilgi gördü.   Merkez Müdürü Fedakâr Koçak, Taş Bebek kursuna ilgi gösteren kursiyerlere ve kursun düzenlenmesinde önemli bir rolü bulunan Usta Öğretici Çiğdem Fakı'ya ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'e teşekkür etti.    
NEVŞEHİR(MHA) Şehit J. Onb. Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Nar Belediyesi iş birliğinde taş bebek kursu açıldı.

 

Nar kasabasında belediye Halk kütüphanesinde 18 kursiyerin katıldığı kurs Hatay'dan gelen usta öğretici Çiğdem Fakının uste öğreticiliğinde açılan kurs kursiyerlerden büyük ilgi gördü.  

Merkez Müdürü Fedakâr Koçak, Taş Bebek kursuna ilgi gösteren kursiyerlere ve kursun düzenlenmesinde önemli bir rolü bulunan Usta Öğretici Çiğdem Fakı'ya ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'e teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.