Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar Kasabası’na 2 buçuk milyonluk bir yatırım daha

SİYASET 26.02.2024 - 17:15, Güncelleme: 26.02.2024 - 17:15
 

Nar Kasabası’na 2 buçuk milyonluk bir yatırım daha

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, Hayata geçirdiği projeler ile hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyledi.
  Ulaşımdan dönüşüme,  turizmden sosyal ve gönül belediyeciliğine kadar 7’den 77’ye tüm kesim için yaptıkları hizmetleri ve yapacakalrı birbirinden özel projelerini açıklayan AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, “İnsan odaklı, hizmet ve eser siyasetini önemseyen, yerel kalkınmayı asla göz ardı etmeyen, verdiği sözü yerine getiren, katılımcı, kapsayıcı, hesap verebilir anlayış ile hizmet ediyoruz” dedi.   Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan büyük ilgi gören AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, gerçekleştirdikleri projeleri nasıl yaptılarsa, yeni dönemde de aynı şevkle neler yapacağını anlatıyor.   "Nar kasabasında 200 Yıllık tarihi bezirhane turizme kazandırıldı"   Belediye başkanlığı görevi süresince Nar halkının hayatına dokunan hizmetleriyle "Gerçek Belediyeciliğin" en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Süleyman Özçelik, yaptığı açıklamasında; "Yöresel ürünlerle turizm çeşitliliğinin ve gelirinin arttırılması adına uzun yıllardır kendi haline terk edilen tarihi Bezirhanemiz turizme kazandırılmıştır." dedi.    “Nar Kasabası’na 2 buçuk milyonluk dev bir yatırım daha”   Başkan adayı Özçelik; "200 Yıllık tarihi Bezirhanemiz hazırladığımız proje kapsamında, Turizm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtılması ve Turizm sektöründeki insan kaynağının geliştirilmesi, sektörlerinde rekabet edebilirliğin geliştirilmesi maliyetlerinin azaltılması, ürün kalitesinin ve çeşitliliğin arttırılması sektör verimliliğinin yükseltilmesi tabi kaynakların ekonomiye kazandırılması üretim kapasitelerinin arttırılması, yenilikçi yöntemler ile işlenmesi ve insan kaynağının geliştirilmesi amacıyla gerekli altyapının oluşturulması, ayrıca bölgede kadınlara yönelik istihdam sağlanması ile birlikte "Hasbihal" adıyla halkımızın hizmetine açılmıştır. 9 bayana istihdam sağlanarak yöresel lezzetlerin tek adresi HASBİHAL kafe olarak halka açılmıştır. Biz yaptık yine biz yapacağız. Kasabamız ve hemşehrilerim her şeyin en güzeline layık. Nar'ımıza hayırlı olsun" dedi.  
AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, Hayata geçirdiği projeler ile hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyledi.

 

Ulaşımdan dönüşüme,  turizmden sosyal ve gönül belediyeciliğine kadar 7’den 77’ye tüm kesim için yaptıkları hizmetleri ve yapacakalrı birbirinden özel projelerini açıklayan AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, “İnsan odaklı, hizmet ve eser siyasetini önemseyen, yerel kalkınmayı asla göz ardı etmeyen, verdiği sözü yerine getiren, katılımcı, kapsayıcı, hesap verebilir anlayış ile hizmet ediyoruz” dedi.

 

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan büyük ilgi gören AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, gerçekleştirdikleri projeleri nasıl yaptılarsa, yeni dönemde de aynı şevkle neler yapacağını anlatıyor.

 

"Nar kasabasında 200 Yıllık tarihi bezirhane turizme kazandırıldı"

 

Belediye başkanlığı görevi süresince Nar halkının hayatına dokunan hizmetleriyle "Gerçek Belediyeciliğin" en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Süleyman Özçelik, yaptığı açıklamasında; "Yöresel ürünlerle turizm çeşitliliğinin ve gelirinin arttırılması adına uzun yıllardır kendi haline terk edilen tarihi Bezirhanemiz turizme kazandırılmıştır." dedi.

 

 “Nar Kasabası’na 2 buçuk milyonluk dev bir yatırım daha”

 

Başkan adayı Özçelik; "200 Yıllık tarihi Bezirhanemiz hazırladığımız proje kapsamında, Turizm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtılması ve Turizm sektöründeki insan kaynağının geliştirilmesi, sektörlerinde rekabet edebilirliğin geliştirilmesi maliyetlerinin azaltılması, ürün kalitesinin ve çeşitliliğin arttırılması sektör verimliliğinin yükseltilmesi tabi kaynakların ekonomiye kazandırılması üretim kapasitelerinin arttırılması, yenilikçi yöntemler ile işlenmesi ve insan kaynağının geliştirilmesi amacıyla gerekli altyapının oluşturulması, ayrıca bölgede kadınlara yönelik istihdam sağlanması ile birlikte "Hasbihal" adıyla halkımızın hizmetine açılmıştır. 9 bayana istihdam sağlanarak yöresel lezzetlerin tek adresi HASBİHAL kafe olarak halka açılmıştır. Biz yaptık yine biz yapacağız. Kasabamız ve hemşehrilerim her şeyin en güzeline layık. Nar'ımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.