Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar Belediye Başkanı Özçelik: "Yol Medeniyettir yol ferahlıktır"

SİYASET 24.02.2024 - 14:51, Güncelleme: 24.02.2024 - 14:51
 

Nar Belediye Başkanı Özçelik: "Yol Medeniyettir yol ferahlıktır"

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalıştıklarını ifade ederken belediye bütçesiyle kasaba yollarını sıcak asfalta kavuşturduklarını ifade etti.
  Belediye başkanlığı görevi süresince Nar halkının hayatına dokunan hizmetleriyle gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Süleyman Özçelik, "Nar Belediyesi olarak hizmette sınır tanımayıp sınırları zorladık ve Belediyemiz bütçesiyle kasabamız yollarını sıcak asfaltla buluşturduk." dedi. Nar kasabası halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında; "Tüm kasaba merkezimizdeki tüm ana, ara ve bağlantı yollarını asfaltlayarak ulaşımda esneklik, tasarruf ve modernlik sağladık. 14 bin ton asfalt 10 bin ton pmt 8 km sıcak asfalt ile tamamı Belediyemizin imkanları ve bütçesi ile karşılandı. Gönülleri birleştiren yollar yapıyoruz. Kasabamıza hayırlı olsun. Gerçek belediyecilik parolasıyla "Durmak yok yola devam” diye konuştu.        
Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, göreve geldiği ilk günden itibaren gece gündüz çalıştıklarını ifade ederken belediye bütçesiyle kasaba yollarını sıcak asfalta kavuşturduklarını ifade etti.

 

Belediye başkanlığı görevi süresince Nar halkının hayatına dokunan hizmetleriyle gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Süleyman Özçelik, " Nar Belediyesi olarak hizmette sınır tanımayıp sınırları zorladık ve Belediyemiz bütçesiyle kasabamız yollarını sıcak asfaltla buluşturduk." dedi.

Nar kasabası halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında; "Tüm kasaba merkezimizdeki tüm ana, ara ve bağlantı yollarını asfaltlayarak ulaşımda esneklik, tasarruf ve modernlik sağladık. 14 bin ton asfalt 10 bin ton pmt 8 km sıcak asfalt ile tamamı Belediyemizin imkanları ve bütçesi ile karşılandı. Gönülleri birleştiren yollar yapıyoruz. Kasabamıza hayırlı olsun. Gerçek belediyecilik parolasıyla "Durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.