Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muşspor’dan Ender Alkan’ın takımına futbol dersi

SPOR 28.10.2023 - 16:21, Güncelleme: 28.10.2023 - 16:21
 

Muşspor’dan Ender Alkan’ın takımına futbol dersi

TFF 3.Lig 4.gRupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Muş 1984 Muşspor’a 2-1 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Muş 1984 Muşspor’u konuk etti. İlk yarıda konuk ekip Muş 1984 Muşspor takımı, Teknik Direktör Ender Alkan’ın takımı Nevşehir Belediyespor’a adeta futbol dersi vermesi dikkatlerden kaçmadı. Konuk ekip karşılaşmanın 33.dakikasında Furkan ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarının uzatma dakikalarında da Zafer’in kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında da taraftarların büyük tepkisi altında oynanan maçta Nevşehir Belediyespor 84.dakikada Tuğcan Alp Öztürk’ün golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Muş 1984 Muşspor sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor 3 puan ile son sırada kalmaya devam etti.
TFF 3.Lig 4.gRupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Muş 1984 Muşspor’a 2-1 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda Muş 1984 Muşspor’u konuk etti. İlk yarıda konuk ekip Muş 1984 Muşspor takımı, Teknik Direktör Ender Alkan’ın takımı Nevşehir Belediyespor’a adeta futbol dersi vermesi dikkatlerden kaçmadı. Konuk ekip karşılaşmanın 33.dakikasında Furkan ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarının uzatma dakikalarında da Zafer’in kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında da taraftarların büyük tepkisi altında oynanan maçta Nevşehir Belediyespor 84.dakikada Tuğcan Alp Öztürk’ün golüyle maçta durumu 2-1’e getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Muş 1984 Muşspor sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor 3 puan ile son sırada kalmaya devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.