Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muhtarlardan, Vali Becel’e ziyaret

NEVŞEHİR 19.10.2022 - 11:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 11:21
 

Muhtarlardan, Vali Becel’e ziyaret

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarları kabul etti.
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarlar Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. Muhtarlar Dernek Başkanı Altınışık dernek çalışmaları hakkında Vali Becel’e bilgiler verirken Vali Becel ise devletimizin vatandaşa uzanan ilk eli ve demokrasimizin temel taşı olan tüm Muhtarlarımızın gününü kutlayarak, Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.    
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarları kabul etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve beraberindeki muhtarlar Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. Muhtarlar Dernek Başkanı Altınışık dernek çalışmaları hakkında Vali Becel’e bilgiler verirken Vali Becel ise devletimizin vatandaşa uzanan ilk eli ve demokrasimizin temel taşı olan tüm Muhtarlarımızın gününü kutlayarak, Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.