Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Motorine yine zam geliyor!

TÜRKİYE GÜNDEMİ 29.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 29.07.2023 - 11:03
 

Motorine yine zam geliyor!

Motorinin litre fiyatına 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruş zam geliyor.
  Temmuz ayında ÖTV artırımı ile akaryakıt pompa fiyatları önce 6 TL ve ardından hemen her gün gelen zamlarla 37 lira seviyelerine kadar yükselmişti. Brent petrol ve dolar kurundaki artışlarla benzin ve motorin (mazot) fiyatları peş peşe artmaya devam ederken gelen son dakika bilgisine göre, motorin litre fiyatları için bir zam daha bekleniyor. Salı gününden geçerli olmak üzere motorin fiyatları 1,07 TL daha artıyor. Böylece ÖTV artışının ardından motorine 3. kez zam yapılmış olacak. Önce 1,55 TL ve ardından 1,45 TL artan mazot fiyatına 1,07'lik artışın da eklenmesiyle toplam zam 4,07 TL olacak.
Motorinin litre fiyatına 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruş zam geliyor.

 

Temmuz ayında ÖTV artırımı ile akaryakıt pompa fiyatları önce 6 TL ve ardından hemen her gün gelen zamlarla 37 lira seviyelerine kadar yükselmişti. Brent petrol ve dolar kurundaki artışlarla benzin ve motorin (mazot) fiyatları peş peşe artmaya devam ederken gelen son dakika bilgisine göre, motorin litre fiyatları için bir zam daha bekleniyor. Salı gününden geçerli olmak üzere motorin fiyatları 1,07 TL daha artıyor.

Böylece ÖTV artışının ardından motorine 3. kez zam yapılmış olacak. Önce 1,55 TL ve ardından 1,45 TL artan mazot fiyatına 1,07'lik artışın da eklenmesiyle toplam zam 4,07 TL olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.