Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik yürekler kumbaralarını yetimler için açtı

NEVŞEHİR 09.05.2023 - 11:16, Güncelleme: 09.05.2023 - 11:16
 

Minik yürekler kumbaralarını yetimler için açtı

Nevşehir’de 4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları "Yetimler" için Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesine bağışladı.
  Nevşehir Atabilen Kursu Öğreticileri Zeycan Balcı, Fatma Zengin ve öğrencileri, İl Müftüsü Kazım Güzel’i makamında ziyaret etti. 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören Atabilen Kur’an Kursu öğrencileri, “Yetimler” için biriktirmiş oldukları harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesine teslim ettiler. Öğrencilerle sohbet eden Güzel, Türkiye Diyanet Vakfının Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde ve mazlum coğrafyalarda yapmış olduğu iyilik faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı. Küçük yaşlarına rağmen kocaman kalpleriyle öğrencilerin yapmış oldukları bağışın çok anlamlı olduğunu söyleyen İl Müftüsü Kazım Güzel, minik hayırseverlere teşekkür ederek Diyanet Çocuk yayınlarından çeşitli kitaplar hediye etti.    
Nevşehir’de 4-6 yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları "Yetimler" için Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesine bağışladı.

 

Nevşehir Atabilen Kursu Öğreticileri Zeycan Balcı, Fatma Zengin ve öğrencileri, İl Müftüsü Kazım Güzel’i makamında ziyaret etti.

4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören Atabilen Kur’an Kursu öğrencileri, “Yetimler” için biriktirmiş oldukları harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesine teslim ettiler. Öğrencilerle sohbet eden Güzel, Türkiye Diyanet Vakfının Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde ve mazlum coğrafyalarda yapmış olduğu iyilik faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Küçük yaşlarına rağmen kocaman kalpleriyle öğrencilerin yapmış oldukları bağışın çok anlamlı olduğunu söyleyen İl Müftüsü Kazım Güzel, minik hayırseverlere teşekkür ederek Diyanet Çocuk yayınlarından çeşitli kitaplar hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.