MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik öğrenciler Karagöz - Hacivat etkinliğinde eğlendi

NEVŞEHİR 23.12.2021 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Minik öğrenciler Karagöz - Hacivat etkinliğinde eğlendi

Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, Karagöz-Hacivat etkinliğinde doyasıya eğlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler,  Karagöz-Hacivat etkinliğinde doyasıya eğlendi.  Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı Ebu Eyyüb el-Ensari, Gaznevi ve Hacı Saliha Işıksaçan 4-6 Yaş Kur’an kurslarında öğrencilerine yönelik yarıyıl tatili öncesi Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi.  Minik öğrenciler dönem boyu gösterdikleri yüksek performansın mükâfatı olarak Karagöz-Hacivat gösterisinde doyasıya eğlendiler.  Türk kültürünün en köklü geleneksel değerlerinden olan Karagöz-Hacivat gösterisini ilgiyle izleyen minik öğrenciler, Karagöz ile Hacivat’ın esprileriyle gülüp eğlenerek mutlu bir gün geçirdiler.  İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, "İslam dinini öğrenen çocukların merhamet sahibi olarak yetişeceğini ve çevresinde olup bitene karşı duyarlı olacağına inanıyorum. Kur´an kursu öğreticilerine, öğrencilere, velilere ve emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu. 
Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, Karagöz-Hacivat etkinliğinde doyasıya eğlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler,  Karagöz-Hacivat etkinliğinde doyasıya eğlendi. 

Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı Ebu Eyyüb el-Ensari, Gaznevi ve Hacı Saliha Işıksaçan 4-6 Yaş Kur’an kurslarında öğrencilerine yönelik yarıyıl tatili öncesi Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. 

Minik öğrenciler dönem boyu gösterdikleri yüksek performansın mükâfatı olarak Karagöz-Hacivat gösterisinde doyasıya eğlendiler. 

Türk kültürünün en köklü geleneksel değerlerinden olan Karagöz-Hacivat gösterisini ilgiyle izleyen minik öğrenciler, Karagöz ile Hacivat’ın esprileriyle gülüp eğlenerek mutlu bir gün geçirdiler. 

İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, "İslam dinini öğrenen çocukların merhamet sahibi olarak yetişeceğini ve çevresinde olup bitene karşı duyarlı olacağına inanıyorum. Kur´an kursu öğreticilerine, öğrencilere, velilere ve emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.