Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milyonfest Kapadokya biletleri satışa çıktı

KÜLTÜR-SANAT 27.04.2023 - 16:22, Güncelleme: 27.04.2023 - 16:40
 

Milyonfest Kapadokya biletleri satışa çıktı

Türkiye’nin en büyük müzik festivallerini düzenleyen Milyon Yapım Milyonfest Kapadokya biletlerini satışa çıkardı.
  Nevşehir’de 2. kez düzenlenecek olan Milyonfest Kapadokya’nın konser günleri belli oldu. Milyonfest Kapadokya bu sefer 1, 2, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Konserler Karakuş Turizm Tesislerinde yapılacak. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turiste misafirlik yapan, Unesco Dünya Mirasları Listesi’ndeki Göreme Milli Parkı, Derinkuyu ve Kaymaklı Yeraltı Şehirleri, Karain Güvercinlikleri, Karlık Kilisesi, Yeşilöz Theodoro Kilisesi ve Soğanlı Arkeolojik Alanı’nın da bulunduğu peribacalarıyla ünlü Kapadokya, binlerce müzikseveri ve Türkiye’nin sevilen sanatçılarını ağırlayacak.  
Türkiye’nin en büyük müzik festivallerini düzenleyen Milyon Yapım Milyonfest Kapadokya biletlerini satışa çıkardı.

 

Nevşehir’de 2. kez düzenlenecek olan Milyon fest Kapadokya’nın konser günleri belli oldu. Milyon fest Kapadokya bu sefer 1, 2, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Konserler Karakuş Turizm Tesislerinde yapılacak. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turiste misafirlik yapan, Unesco Dünya Mirasları Listesi’ndeki Göreme Milli Parkı, Derinkuyu ve Kaymaklı Yeraltı Şehirleri, Karain Güvercinlikleri, Karlık Kilisesi, Yeşilöz Theodoro Kilisesi ve Soğanlı Arkeolojik Alanı’nın da bulunduğu peribacalarıyla ünlü Kapadokya, binlerce müzikseveri ve Türkiye’nin sevilen sanatçılarını ağırlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.