MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milyonfest Kapadokya başladı

KÜLTÜR-SANAT 05.05.2022 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milyonfest Kapadokya başladı

Türkiye’nin en büyük müzik festivallerine imzasını atan Milyon Yapım tarafından ilk kez gerçekleştirilen “Milyonfest Kapadokya” başladı.
  Emin Koçak Hotel’in bahçesinde dün başlayan ve 7 Mayıs’ta sona erecek Milyonfest Kapadokya’ya müzikseverler büyük ilgi gösterdi. Festivalin ilk gününe Duman ve Selda Bağcan damgasını vururken, Flört ve RDM de sevilen şarkılarını seslendirdi.   Milyonfest Kapadokya’nın ikinci gününde bugün Sertab Erener, Ceza, Madrigal, Kula ve Ali Talha Çevik sahne alacak.   Milyonfest Kapadokya’da 5-6-7 Mayıs tarihlerinde sahne alacak sanatçılar şöyle:   05 Mayıs Perşembe Sertab Erener Ceza Madrigal Kula Ali Talha Çevik   06 Mayıs Cuma Athena Dolu Kadehi Ters Tut Dedublüman Hipersona   07 Mayıs Cumartesi Pinhani Adamlar Yaşlı Amca Lara Çayan    
Türkiye’nin en büyük müzik festivallerine imzasını atan Milyon Yapım tarafından ilk kez gerçekleştirilen “Milyonfest Kapadokya” başladı.

 

Emin Koçak Hotel’in bahçesinde dün başlayan ve 7 Mayıs’ta sona erecek Milyonfest Kapadokya’ya müzikseverler büyük ilgi gösterdi. Festivalin ilk gününe Duman ve Selda Bağcan damgasını vururken, Flört ve RDM de sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

Milyonfest Kapadokya’nın ikinci gününde bugün Sertab Erener, Ceza, Madrigal, Kula ve Ali Talha Çevik sahne alacak.

 

Milyonfest Kapadokya’da 5-6-7 Mayıs tarihlerinde sahne alacak sanatçılar şöyle:

 

05 Mayıs Perşembe

Sertab Erener

Ceza

Madrigal

Kula

Ali Talha Çevik

 

06 Mayıs Cuma

Athena

Dolu Kadehi Ters Tut

Dedublüman

Hipersona

 

07 Mayıs Cumartesi

Pinhani

Adamlar

Yaşlı Amca

Lara Çayan

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.