Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milli Sporcu Ramazan Ünlü’den Kardelen Koleji’ne ziyaret

NEVŞEHİR 02.03.2022 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Milli Sporcu Ramazan Ünlü’den Kardelen Koleji’ne ziyaret

Down sendromlu Atletizm milli takım sporcu Ramazan Ünlü , Kardelen Koleji’ni ziyaret etti.
    Avrupa Şampiyonası’nda cirit atma kategorisinde Avrupa ikinciliği ,Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü bulunan ,aynı zamanda 1500 metre yürüyüşte Avrupa 3.sü olarak Türkiye'yi gururlandıran Ünlü, Kardelen Koleji’ni ziyaret ederek herkesi gururlandırdı.   Kardelen Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar; “Bu güzel ve azimli sporcumuzu elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ederek, kurumumuzu ziyaret ettiği için ayrıca teşekkür ederim” dedi.  
Down sendromlu Atletizm milli takım sporcu Ramazan Ünlü , Kardelen Koleji’ni ziyaret etti.

 

 

Avrupa Şampiyonası’nda cirit atma kategorisinde Avrupa ikinciliği ,Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü bulunan ,aynı zamanda 1500 metre yürüyüşte Avrupa 3.sü olarak Türkiye'yi gururlandıran Ünlü, Kardelen Koleji’ni ziyaret ederek herkesi gururlandırdı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar; “Bu güzel ve azimli sporcumuzu elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ederek, kurumumuzu ziyaret ettiği için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.