Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, Tepeköy'de vatandaşlarla buluştu

SİYASET 17.06.2023 - 14:21, Güncelleme: 17.06.2023 - 14:21
 

Milletvekili Çalışkan, Tepeköy'de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy’ü ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy’ü ziyaret etti. Tepeköy’de köylüler ile bir araya gelen milletvekili Emre Çalışkan, Tepeköy’ün ihtiyaçlarını tek tek not alırken buradaki vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Çalışkan açıklamasında, “AK Parti Acıgöl İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin, Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve beraberindeki heyetimiz ile Tepeköy köyümüzün öncelikli ihtiyaçlarını değerlendirerek çalışmaya koyulduk” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy’ü ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy’ü ziyaret etti. Tepeköy’de köylüler ile bir araya gelen milletvekili Emre Çalışkan, Tepeköy’ün ihtiyaçlarını tek tek not alırken buradaki vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Çalışkan açıklamasında, “ AK Parti Acıgöl İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin, Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve beraberindeki heyetimiz ile Tepeköy köyümüzün öncelikli ihtiyaçlarını değerlendirerek çalışmaya koyulduk” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.