Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, İstanbul'da Acıgöllüler gecesine katıldı

SİYASET 29.09.2023 - 10:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 10:04
 

Milletvekili Çalışkan, İstanbul'da Acıgöllüler gecesine katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da düzenlenen programda Acıgöl ilçesi belde ve köyleri dayanışma gecesi programına katıldı.
  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da yaşayan Acıgöllü vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul’un Sultangazi İlçesinde düzenlenen programda İstanbul’da yaşayan Acıgöllü hemşerilerimizle hasret gideren Emre Çalışkan; “Acıgöl İlçesi Belde ve Köyleri Dayanışma Gecesi programında İstanbul'da yaşayan Acıgöl'lü hemşehrilerimizle bir araya geldik.Birlik beraberlik içinde, coşkuyla, Nevşehir hasreti çeken kıymetli hemşehrilerimizle bir nebze olsun hasret giderdik. Bu değerli programı organize eden Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve Acıgölümüzün değerli hemşehri derneklerinin tüm Başkanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da düzenlenen programda Acıgöl ilçesi belde ve köyleri dayanışma gecesi programına katıldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da yaşayan Acıgöllü vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul’un Sultangazi İlçesinde düzenlenen programda İstanbul’da yaşayan Acıgöllü hemşerilerimizle hasret gideren Emre Çalışkan; “ Acıgöl İlçesi Belde ve Köyleri Dayanışma Gecesi programında İstanbul'da yaşayan Acıgöl'lü hemşehrilerimizle bir araya geldik.Birlik beraberlik içinde, coşkuyla, Nevşehir hasreti çeken kıymetli hemşehrilerimizle bir nebze olsun hasret giderdik. Bu değerli programı organize eden Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ve Acıgölümüzün değerli hemşehri derneklerinin tüm Başkanlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.