Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne söyledi?

SİYASET 18.01.2024 - 16:59, Güncelleme: 18.01.2024 - 16:59
 

Milletvekili Çalışkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne söyledi?

AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ne söylediği Nevşehir kamuoyunca merak edildi.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın isminin açıklamasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Savran, milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına geldi. O anlarda ise AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir şeyler anlatması ise dikkatlerden kaçmadı. AK Parti aday tanıtım toplantısını izleyen Nevşehir kamuoyu ise AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ne söylediğini merak etmeye başladı.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ne söylediği Nevşehir kamuoyunca merak edildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın isminin açıklamasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Savran, milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına geldi. O anlarda ise AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir şeyler anlatması ise dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti aday tanıtım toplantısını izleyen Nevşehir kamuoyu ise AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ne söylediğini merak etmeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.