Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Çalışkan, Acıgöl-Nevşehir yol yapım çalışmalarını inceledi

SİYASET 06.05.2024 - 19:51, Güncelleme: 06.05.2024 - 19:51
 

Milletvekili Çalışkan, Acıgöl-Nevşehir yol yapım çalışmalarını inceledi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir-Acıgöl yol çalışmalarını incelerken yetkililerden bilgiler aldı.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yapımı devam eden Nevşehir-Acıgöl yol çalışmaları hakkında bilgiler alırken yol çalışmalarının 2024 yılı sonuna kadar tamamlanacağını ifade etti. Milletvekili Çalışkan, “Acıgöl girişine kadar olan 6,8 kilometre olan yolun 5 kilometresinin Kurban bayramından önce sıcak asfaltla buluşacak. Ayrıca 2024 yılı sonuna kadar da Acıgöl çıkışına kadar ki karşılıklı yolun sıcak asfaltla tamamlanmasını hedefleniyor” dedi.   Milletvekili Çalışkan’a saha ziyaretinde Karayolları 67. Şube Şefi Mustafa Dağaslanı eşlik etti.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir-Acıgöl yol çalışmalarını incelerken yetkililerden bilgiler aldı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yapımı devam eden Nevşehir- Acıgöl yol çalışmaları hakkında bilgiler alırken yol çalışmalarının 2024 yılı sonuna kadar tamamlanacağını ifade etti. Milletvekili Çalışkan, “ Acıgöl girişine kadar olan 6,8 kilometre olan yolun 5 kilometresinin Kurban bayramından önce sıcak asfaltla buluşacak. Ayrıca 2024 yılı sonuna kadar da Acıgöl çıkışına kadar ki karşılıklı yolun sıcak asfaltla tamamlanmasını hedefleniyor” dedi.

 

Milletvekili Çalışkan’a saha ziyaretinde Karayolları 67. Şube Şefi Mustafa Dağaslanı eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.