Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Adayı Özgün’ün saha çalışmaları sürüyor

SİYASET 05.05.2023 - 00:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 00:10
 

Milletvekili Adayı Özgün’ün saha çalışmaları sürüyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün, 14 Mayıs seçimleri kapsamında saha çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor.
  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğtiarslan ile seçim çalışmalarını sürdüren Özgün, Belediye personeli ile bir araya geldi. Sanayi 2. Bölgede esnaflarla tek tek sohbet eden Özgün, Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanlığına geçti ve çalışanlara kolaylıklar diledi. Sırasıyla sanayi blokları, çat kapı ev ziyaretleri ve muhalif seçmenle istişareler yapan Özgün, sandık kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Nevşehir İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Özgün, Nevşehir merkeze bağlı Çiftlik köyünde kahve buluşmalarına katılarak halkın istek ve taleplerini dinledi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Süleyman Özgün, 14 Mayıs seçimleri kapsamında saha çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğtiarslan ile seçim çalışmalarını sürdüren Özgün, Belediye personeli ile bir araya geldi. Sanayi 2. Bölgede esnaflarla tek tek sohbet eden Özgün, Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanlığına geçti ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Sırasıyla sanayi blokları, çat kapı ev ziyaretleri ve muhalif seçmenle istişareler yapan Özgün, sandık kurulu toplantısına katıldı.

AK Parti Nevşehir İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Özgün, Nevşehir merkeze bağlı Çiftlik köyünde kahve buluşmalarına katılarak halkın istek ve taleplerini dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.