Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP'nin Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu

SİYASET 26.01.2024 - 13:17, Güncelleme: 26.01.2024 - 13:17
 

MHP'nin Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’ün 31 Mart Yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu.
  31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak geçtiğimiz günlerde adı duyurulan Mustafa Öz İlçe Başkanlığından istifa etmesinin ardından, ilçe yönetimi arasında yapılan görüşmeler neticesinde yeni ilçe başkanı Abdullah Ata oldu. İlçe Başkanlığı görevine dün itibari ile başladığını açıklayan Abdullah Ata “Kongre sürecinde Mustafa Öz Başkanımız ilçe başkanı olarak seçilmiş ve yaklaşık 6 ay başarılı bir şekilde ilçe başkanlığı görevini yürütmüştü. Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından İlçe Yönetimimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde şahsım Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine layık görülmüştür. Ülküdaşlarımıza bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Artık yorulmadan, yılmadan çalışmak zorundayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. 31 Mart seçimlerinde 3 Hilalli Bayrağımızı gururla dalgalandıracağız. Ülkesini, milletini ve kutsallarını karşılıksız seven bütün ülkücü dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Gücünü makamından değil, gücünü makamına veren bir şuurla "fikir, İman, Ülkü Aşkı" ile çalışmayı Rabbim bize nasip etsin inşallah” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’ün 31 Mart Yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu.

 

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak geçtiğimiz günlerde adı duyurulan Mustafa Öz İlçe Başkanlığından istifa etmesinin ardından, ilçe yönetimi arasında yapılan görüşmeler neticesinde yeni ilçe başkanı Abdullah Ata oldu.

İlçe Başkanlığı görevine dün itibari ile başladığını açıklayan Abdullah Ata “Kongre sürecinde Mustafa Öz Başkanımız ilçe başkanı olarak seçilmiş ve yaklaşık 6 ay başarılı bir şekilde ilçe başkanlığı görevini yürütmüştü. Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından İlçe Yönetimimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde şahsım Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine layık görülmüştür. Ülküdaşlarımıza bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Artık yorulmadan, yılmadan çalışmak zorundayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. 31 Mart seçimlerinde 3 Hilalli Bayrağımızı gururla dalgalandıracağız. Ülkesini, milletini ve kutsallarını karşılıksız seven bütün ülkücü dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Gücünü makamından değil, gücünü makamına veren bir şuurla "fikir, İman, Ülkü Aşkı" ile çalışmayı Rabbim bize nasip etsin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.