Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’de İl kongresi heyecanı yaşanacak

SİYASET 20.09.2023 - 12:50, Güncelleme: 20.09.2023 - 12:50
 

MHP’de İl kongresi heyecanı yaşanacak

MHP Nevşehir İl Başkanlığı 14.Olağan kongresi, 23 Eylül Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.
  MHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşanacak. Nevşehir Belediyesi Kapadokya Külüe ve Sanat Merkezi’nde 23 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirilecek olan 14.Olağan kongrede mevcut İl Başkanı Adnan Doğu kongreye tek liste katılacak. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongreye MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kongreye davet ederken MHP Genel Merkezi’nden de kongreye katılımların gerçekleşmesi bekleniyor.
MHP Nevşehir İl Başkanlığı 14.Olağan kongresi, 23 Eylül Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

 

MHP Nevşehir İl Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşanacak. Nevşehir Belediyesi Kapadokya Külüe ve Sanat Merkezi’nde 23 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’de gerçekleştirilecek olan 14.Olağan kongrede mevcut İl Başkanı Adnan Doğu kongreye tek liste katılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongreye MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kongreye davet ederken MHP Genel Merkezi’nden de kongreye katılımların gerçekleşmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.