Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı’na Mustafa Öz seçildi

SİYASET 19.08.2023 - 23:29, Güncelleme: 19.08.2023 - 23:29
 

MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı’na Mustafa Öz seçildi

MHP İl Başkanlığı tarafından açıklanan kongre takvimiyle birlikte Ürgüp İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Yapılan kongrede Mustafa Öz Ürgüp ilçe başkanlığına seçildi.
  MHP’de kongre heyecanı Ürgüp İlçe Başkanlığı kongresi ile devam etti. Kongreye tek liste halinde katılan Mustafa Öz, MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine seçilirken Teyfik Öz görevini Mustafa Öz’e devretti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında, ““Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” diyerek 14. Olağan MHP Ürgüp İlçe Kongremizi, MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, KAÇEP Başkanlığımız, İl-İlçe Yöneticilerimiz ve teşkilatımızla beraber gerçekleştirdik.  Divan Başkanlığını yapmış olduğum kongremizde delegelerimizin oylarıyla MHP Ürgüp İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Öz ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden Tevfik Öz ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi ve partililer katıldı.
MHP İl Başkanlığı tarafından açıklanan kongre takvimiyle birlikte Ürgüp İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Yapılan kongrede Mustafa Öz Ürgüp ilçe başkanlığına seçildi.

 

MHP’de kongre heyecanı Ürgüp İlçe Başkanlığı kongresi ile devam etti. Kongreye tek liste halinde katılan Mustafa Öz, MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine seçilirken Teyfik Öz görevini Mustafa Öz’e devretti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında, ““Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” diyerek 14. Olağan MHP Ürgüp İlçe Kongremizi, MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, KAÇEP Başkanlığımız, İl-İlçe Yöneticilerimiz ve teşkilatımızla beraber gerçekleştirdik.  Divan Başkanlığını yapmış olduğum kongremizde delegelerimizin oylarıyla MHP Ürgüp İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Öz ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden Tevfik Öz ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.