Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Uçar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

SİYASET 29.02.2024 - 08:51, Güncelleme: 29.02.2024 - 08:51
 

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Uçar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

MHP’nin Kadın Belediye Başkan Adayı Nar halkını adeta mest ediyor. Halk Melike Uçarı bağrına bastı.
  Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar seçim öncesi Nar için yapmayı planladığı projeleri açıklamaya devam ediyor. Seçimi kazanarak Nevşehir’in ilk kadın başkanı olmayı hedefleyen Melike Uçar, Nar’da istihdamın artırılması için yapmayı planladığı proje hakkında bilgi verdi.  Projeleri hayata geçtikçe var olan esnaflar ve yeni kurulacak olan iş yerleri sayesinde istihdam sayısı artacağını ifade eden Başkan adayı Uçar, “Başta Turizmin geliştirilmesi, kadın ve gençlere yönelik hobi ve kişisel gelişim ve meslek atölyelerimiz olmak üzere tüm projelerimiz önce vatandaşımızın refahı ve huzuru sonra da istihdam sağlamak ve beldemizde işsiz insan kalmaması adına tasarlanmıştır. Projelerimiz hayata geçtikçe var olan esnaflar ve yeni kurulacak olan iş yerleri sayesinde istihdam sayısı artacaktır. Nar için yapılması gerekeni yapacağımıza Söz Veriyoruz” dedi    “Önce gönülleri kazanacağız” Önce gönülleri kazanmak için çalışacaklarını ifade eden Başkan Adayı Melike Uçar, “Önce gönülleri kazanacağız sonra kazandığımız gönülleri kırmayacağız. Önce göze gireceğiz, sonra gözden düşmemeye gayret edeceğiz. Önce söz veriyoruz sonra tek tek sözümüzü tutacağız” dedi. Esnaf ziyaretleri sürüyor MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar kasaba genelindeki esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. “Sokaklarda adım atmadığımız yer, değmedimiz gönül kalmayana kadar durmak, yorulmak yok” diyen Uçar, “Biz vaad vermiyoruz. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. Nar için canla başla. Elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.  
MHP’nin Kadın Belediye Başkan Adayı Nar halkını adeta mest ediyor. Halk Melike Uçarı bağrına bastı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar seçim öncesi Nar için yapmayı planladığı projeleri açıklamaya devam ediyor. Seçimi kazanarak Nevşehir’in ilk kadın başkanı olmayı hedefleyen Melike Uçar, Nar’da istihdamın artırılması için yapmayı planladığı proje hakkında bilgi verdi.  Projeleri hayata geçtikçe var olan esnaflar ve yeni kurulacak olan iş yerleri sayesinde istihdam sayısı artacağını ifade eden Başkan adayı Uçar, “Başta Turizmin geliştirilmesi, kadın ve gençlere yönelik hobi ve kişisel gelişim ve meslek atölyelerimiz olmak üzere tüm projelerimiz önce vatandaşımızın refahı ve huzuru sonra da istihdam sağlamak ve beldemizde işsiz insan kalmaması adına tasarlanmıştır. Projelerimiz hayata geçtikçe var olan esnaflar ve yeni kurulacak olan iş yerleri sayesinde istihdam sayısı artacaktır. Nar için yapılması gerekeni yapacağımıza Söz Veriyoruz” dedi  

 “Önce gönülleri kazanacağız”

Önce gönülleri kazanmak için çalışacaklarını ifade eden Başkan Adayı Melike Uçar, “Önce gönülleri kazanacağız sonra kazandığımız gönülleri kırmayacağız. Önce göze gireceğiz, sonra gözden düşmemeye gayret edeceğiz. Önce söz veriyoruz sonra tek tek sözümüzü tutacağız” dedi.

Esnaf ziyaretleri sürüyor

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar kasaba genelindeki esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. “Sokaklarda adım atmadığımız yer, değmedimiz gönül kalmayana kadar durmak, yorulmak yok” diyen Uçar, “Biz vaad vermiyoruz. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. Nar için canla başla. Elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.