Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, "15 ton su desteği vereceğiz"

SİYASET 19.03.2024 - 11:54, Güncelleme: 19.03.2024 - 11:54
 

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, "15 ton su desteği vereceğiz"

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını açıkladı.
  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı kasaba için projelerini açıklamaya devam ediyor. Kasaba için çok önemli projeler hazırlayan Başkan Adayı Melike Uçar, dar gelirli vatandaşları da unutmadı. Yeni dönemde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını kaydeden Melike Uçar, “Zaruri ihtiyaçlar konusunda belde halkımızın mağdur olmaması bizler için önemli. Dar gelirli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 15 ton su yardımı desteğinde bulunacağız. Nar için canla başla elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız” dedi. “İftar ve sahur sofralarına konuk oldu” MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, ev ziyaretleri kapsamında önce iftar sonra ise sahur için bir ailenin konuğu oldu. Çat kapı iftarlara devam ettiklerini ifade eden Başkan Adayı Melike Uçar, “ Bizi hanelerine, gönüllerine misafir eden belde sakinlerimize teşekkür ederiz. Bu süreçte çok güzel dostlar edinmişiz hamdolsun. Nice dostluklar biriktirdik, nicelerini biriktirmek niyetindeyiz. Davetli sahur ziyaretimizden” ifadelerine yer verdi.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı kasaba için projelerini açıklamaya devam ediyor. Kasaba için çok önemli projeler hazırlayan Başkan Adayı Melike Uçar, dar gelirli vatandaşları da unutmadı.

Yeni dönemde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını kaydeden Melike Uçar, “Zaruri ihtiyaçlar konusunda belde halkımızın mağdur olmaması bizler için önemli. Dar gelirli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 15 ton su yardımı desteğinde bulunacağız. Nar için canla başla elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız” dedi.

“İftar ve sahur sofralarına konuk oldu”

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, ev ziyaretleri kapsamında önce iftar sonra ise sahur için bir ailenin konuğu oldu.

Çat kapı iftarlara devam ettiklerini ifade eden Başkan Adayı Melike Uçar, “ Bizi hanelerine, gönüllerine misafir eden belde sakinlerimize teşekkür ederiz. Bu süreçte çok güzel dostlar edinmişiz hamdolsun. Nice dostluklar biriktirdik, nicelerini biriktirmek niyetindeyiz. Davetli sahur ziyaretimizden” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.