Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP milletvekili Kılıç, Paşabağları esnaflarıyla bir araya geldi

SİYASET 11.11.2023 - 13:02, Güncelleme: 11.11.2023 - 13:05
 

MHP milletvekili Kılıç, Paşabağları esnaflarıyla bir araya geldi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve partililer Paşabağları esnafları ile bir araya geldi.
  MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. Kılıç ve beraberindekiler daha sonra ise Paşabağları esnafları ile bir araya gelerek burada esnaflar ile bir süre görüştü. Kılıç açıklamasında, “MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu, MHP Avanos İlçe Başkanımız Alparslan Atasoy ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte toplantımızı gerçekleştirdik. Paşabağlar esnafımızla bir araya geldik. Hafta sonunuz bereketli ve huzurlu olsun inşallah” dedi.  
MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve partililer Paşabağları esnafları ile bir araya geldi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Avanos İlçe Başkanı Alparslan Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. Kılıç ve beraberindekiler daha sonra ise Paşabağları esnafları ile bir araya gelerek burada esnaflar ile bir süre görüştü.

Kılıç açıklamasında, “ MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu, MHP Avanos İlçe Başkanımız Alparslan Atasoy ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte toplantımızı gerçekleştirdik. Paşabağlar esnafımızla bir araya geldik. Hafta sonunuz bereketli ve huzurlu olsun inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.