Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP milletvekili aday adayı Kaya, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 20.03.2023 - 17:29, Güncelleme: 20.03.2023 - 17:29
 

MHP milletvekili aday adayı Kaya, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

MHP Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına başlayan İlhan Kaya, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Kaya, yaklaşan seçimler öncesinde yaptığı çalışmaları değerlendirirken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diledi. Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin nazik ziyaretinden dolayı MHP Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya’ya teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.    
MHP Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına başlayan İlhan Kaya, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Kaya, yaklaşan seçimler öncesinde yaptığı çalışmaları değerlendirirken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diledi.

Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin nazik ziyaretinden dolayı MHP Nevşehir milletvekili aday adayı İlhan Kaya’ya teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.