Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den "Kadınlar Matinesi"

SİYASET 09.03.2024 - 18:56, Güncelleme: 09.03.2024 - 18:56
 

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'den "Kadınlar Matinesi"

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkanı Adayı Erkan Çiftci tarafından düzenlenen Kadınlar Matinesi coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.
  MHP Gülşehir belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, açılış konuşmasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. Sözlerine teşekkür ve özür dilekleriyle başlayan Başkan adayı Erkan Çiftci " Öncelikle salon dışına taşan bu coşkulu kalabalığa bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Ayakta kalan dışarıda kalan herkesten özür diliyorum. Salonumuz küçük geldi ama bizim gönlümüz geniş herkese yer var.  Gülşehir'in kadınlarına, onların güçlü ve cesur ruhlarına, başarılarına ve dayanışmalarına bir kez daha saygı duyuyorum. Kadınlarımızın her alanda başarılarına ve etkileyici katkılarına tanık olmak, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Bu özel günde katılımınız ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Birlikte, daha güçlü ve geleceğe daha parlak bir Gülşehir için çalışmaya devam edeceğiz" dedi   Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’nin ev sahipliğini yaptığı etkinliğe katılan kadınlar TRT sanatçıları eşliğinde gönüllerince eğlendi. Eğlence sonunda yapılan çekiliş ile kadın esnaflardan hediyeler dağıtıldı.  
8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkanı Adayı Erkan Çiftci tarafından düzenlenen Kadınlar Matinesi coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.

 

MHP Gülşehir belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, açılış konuşmasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. Sözlerine teşekkür ve özür dilekleriyle başlayan Başkan adayı Erkan Çiftci " Öncelikle salon dışına taşan bu coşkulu kalabalığa bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Ayakta kalan dışarıda kalan herkesten özür diliyorum. Salonumuz küçük geldi ama bizim gönlümüz geniş herkese yer var.

 Gülşehir'in kadınlarına, onların güçlü ve cesur ruhlarına, başarılarına ve dayanışmalarına bir kez daha saygı duyuyorum. Kadınlarımızın her alanda başarılarına ve etkileyici katkılarına tanık olmak, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Bu özel günde katılımınız ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Birlikte, daha güçlü ve geleceğe daha parlak bir Gülşehir için çalışmaya devam edeceğiz" dedi

 

Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftci’nin ev sahipliğini yaptığı etkinliğe katılan kadınlar TRT sanatçıları eşliğinde gönüllerince eğlendi. Eğlence sonunda yapılan çekiliş ile kadın esnaflardan hediyeler dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.