Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Göreme Belediye Başkan Adayı Eren, gövde gösterisi yaptı

SİYASET 24.02.2024 - 23:05, Güncelleme: 24.02.2024 - 23:05
 

MHP Göreme Belediye Başkan Adayı Eren, gövde gösterisi yaptı

Göreme Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Eren, MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın da katılımıyla seçim iletişim ofisinin açılışını yaparken Göreme’de adeta gövde gösterisi yaptı.
  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlandıran ve kasaba halkından büyük teveccüh gören Göreme Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ömer Eren, seçim ofisini daha etkili bir şekilde kullanmak amacıyla açılışını gerçekleştirdi. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, teşkilat üyeleri ve birçok partili katıldı. MHP Göreme Belediye Başkan Adayı Ömer Eren, yaptığı konuşmada seçim ofisinin önemine vurgu yaparak, seçim çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdüreceklerini belirtti. Eren, konuşmasında ayrıca, TOKİ projesinin bakanlığa gönderildiğini ve onaylarını beklediklerini ifade etti. Verdiği bütün sözleri ve taahhütleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Eren, kasabam için çok daha büyük hizmetler kazandıracağım diye konuştu. Başkan Eren, Milletvekili Filiz Kılıç'tan TOKI konutları için 2024 yılında gerçekleştirileceği sözünü aldıklarını açıkladı. Seçim ofisinin açılışında bir araya gelen MHP'li yöneticiler, partililer ve binlerce MHP sevdalısı vatandaş seçim sürecinde çok daha fazla çalışacaklarını ifade ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.  
Göreme Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Eren, MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın da katılımıyla seçim iletişim ofisinin açılışını yaparken Göreme’de adeta gövde gösterisi yaptı.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını hızlandıran ve kasaba halkından büyük teveccüh gören Göreme Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ömer Eren, seçim ofisini daha etkili bir şekilde kullanmak amacıyla açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, teşkilat üyeleri ve birçok partili katıldı.

MHP Göreme Belediye Başkan Adayı Ömer Eren, yaptığı konuşmada seçim ofisinin önemine vurgu yaparak, seçim çalışmalarını daha etkin bir şekilde sürdüreceklerini belirtti. Eren, konuşmasında ayrıca, TOKİ projesinin bakanlığa gönderildiğini ve onaylarını beklediklerini ifade etti. Verdiği bütün sözleri ve taahhütleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Eren, kasabam için çok daha büyük hizmetler kazandıracağım diye konuştu. Başkan Eren, Milletvekili Filiz Kılıç'tan TOKI konutları için 2024 yılında gerçekleştirileceği sözünü aldıklarını açıkladı. Seçim ofisinin açılışında bir araya gelen MHP'li yöneticiler, partililer ve binlerce MHP sevdalısı vatandaş seçim sürecinde çok daha fazla çalışacaklarını ifade ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.