Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Hep birlikte kazandık”

SİYASET 02.04.2024 - 00:09, Güncelleme: 02.04.2024 - 00:09
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Hep birlikte kazandık”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimleri ile birlikte hep birlikte kazandık mesajı verdi.
  MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde 3 ilçe, 9 belde ile herkes için herkese göre belediyeleri hep birlikte kazandık dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında, “Seçim sonuçlarının Nevşehir’imize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ve partimizin ilke ve hedefleri doğrultusunda yürütmüş olduğumuz seçim çalışmalarında bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı kıymetli hemşerilerimize, seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Adnan Doğu’ya, MHP Nevşehir İl Başkanımız Ali Akkoç’a, İl Yönetimimize, İlçe Başkanlarımıza ve Belde Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Musa Şevik ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkan Adaylarımıza, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımıza, Meclis Üyesi Adaylarımıza, teşkilatımızın her bir kademesinde görev yapan Ülküdaşlarıma, şehrimizin kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, emniyet güçlerimize, STK’larımızın değerli yönetici ve temsilcilerine, basınımızın çok değerli mensuplarına, avukatlarımıza, sandık görevlilerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, sahada birlikte yol yürüdüğümüz genç kardeşlerimize velhasıl tüm Nevşehirli hemşehrilerime bize güvendikleri için en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Ürgüp ilçemizde henüz kesinleşmeyen sonuçlara göre toplam 7 ilçemizden 3’ünü kazanarak MHP’yi iş başına getiren Acıgöl, Avanos ve Gülşehir Belediye Başkanlarımıza, 15 beldemizden 9’unda MHP’yi iş başına getiren Çat, Çalış, Göre, Göreme, Kavak, Kaymaklı, Sulusaray, Tatlarin ve Uçhisar Belde Belediye Başkanlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın liderliğinde bizler bugüne kadar olduğu gibi bugün ve daha sonrasında da kutlu davamızın hizmetkarı olarak ülkemiz, ülkümüz ve sevdamız Nevşehir için mücadeleye devam edeceğiz. MHP Belediyelerinin “Üretken Belediyecilik” anlayışıyla kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan canla başla halkımızın hizmetinde olacağız. Nevşehir’imiz ve değerli hemşerilerimiz kalbimizdedir, dualarımızdadır” ifadelerine yer verdi.  
MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimleri ile birlikte hep birlikte kazandık mesajı verdi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde 3 ilçe, 9 belde ile herkes için herkese göre belediyeleri hep birlikte kazandık dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında, “ Seçim sonuçlarının Nevşehir’imize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in ve partimizin ilke ve hedefleri doğrultusunda yürütmüş olduğumuz seçim çalışmalarında bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı kıymetli hemşerilerimize, seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Adnan Doğu’ya, MHP Nevşehir İl Başkanımız Ali Akkoç’a, İl Yönetimimize, İlçe Başkanlarımıza ve Belde Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Musa Şevik ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkan Adaylarımıza, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımıza, Meclis Üyesi Adaylarımıza, teşkilatımızın her bir kademesinde görev yapan Ülküdaşlarıma, şehrimizin kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, emniyet güçlerimize, STK’larımızın değerli yönetici ve temsilcilerine, basınımızın çok değerli mensuplarına, avukatlarımıza, sandık görevlilerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, sahada birlikte yol yürüdüğümüz genç kardeşlerimize velhasıl tüm Nevşehirli hemşehrilerime bize güvendikleri için en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Ürgüp ilçemizde henüz kesinleşmeyen sonuçlara göre toplam 7 ilçemizden 3’ünü kazanarak MHP’yi iş başına getiren Acıgöl, Avanos ve Gülşehir Belediye Başkanlarımıza, 15 beldemizden 9’unda MHP’yi iş başına getiren Çat, Çalış, Göre, Göreme, Kavak, Kaymaklı, Sulusaray, Tatlarin ve Uçhisar Belde Belediye Başkanlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın liderliğinde bizler bugüne kadar olduğu gibi bugün ve daha sonrasında da kutlu davamızın hizmetkarı olarak ülkemiz, ülkümüz ve sevdamız Nevşehir için mücadeleye devam edeceğiz. MHP Belediyelerinin “Üretken Belediyecilik” anlayışıyla kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan canla başla halkımızın hizmetinde olacağız. Nevşehir’imiz ve değerli hemşerilerimiz kalbimizdedir, dualarımızdadır” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.