Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP adayından Nar’a düğün salonu sözü

SİYASET 20.03.2024 - 15:19, Güncelleme: 20.03.2024 - 15:19
 

MHP adayından Nar’a düğün salonu sözü

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, kasaba halkı için uygun fiyatlı belediye düğün salonu yapacaklarını ifade etti.
  31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimini kazanarak Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar yeni projelerini açıklamaya devam ediyor. Nar için birçok proje hazırlayan Melike Uçar önceki projelerinde olduğu gibi açıkladığı son proje ile de kasaba büyük bir heyecan ve memnuniyete neden oldu.  Melike Uçar, kasaba halkı için uygun fiyatlı belediye düğün salonu yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Kasaba halkımız çevre kasabalarda çare aramayacak. Kendi memleketinde uygun fiyatlı belediye düğün salonu yapılacak, halkımızın hizmetine sunulacaktır. Nar için canla başla Elimizden Geleni Değil Yapılması Gerekeni Yapacağız” dedi.
MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, kasaba halkı için uygun fiyatlı belediye düğün salonu yapacaklarını ifade etti.

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimini kazanarak Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar yeni projelerini açıklamaya devam ediyor. Nar için birçok proje hazırlayan Melike Uçar önceki projelerinde olduğu gibi açıkladığı son proje ile de kasaba büyük bir heyecan ve memnuniyete neden oldu. 

Melike Uçar, kasaba halkı için uygun fiyatlı belediye düğün salonu yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Kasaba halkımız çevre kasabalarda çare aramayacak. Kendi memleketinde uygun fiyatlı belediye düğün salonu yapılacak, halkımızın hizmetine sunulacaktır. Nar için canla başla Elimizden Geleni Değil Yapılması Gerekeni Yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.