Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Acıgöl ilçe başkanı Ercan güven tazeledi

SİYASET 18.08.2023 - 23:32, Güncelleme: 18.08.2023 - 23:32
 

MHP Acıgöl ilçe başkanı Ercan güven tazeledi

MHP’de ilçe kongreleri Acıgöl ilçesi ile devam ederken Acıgöl ilçe başkanı İsmail Hakkı Ercan güven tazeledi.
  MHP İl Başkanlığı tarafından ilçe açıklanan ilçe kongreleri Acıgöl ilçesi ile devam etti. MHP Acıgöl ilçe başkanı İsmail Hakkı Ercan’ın tek liste halinde katıldığı kongrede yeniden güven tazeledi.  Acıgöl İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve partililer katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında,  “Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” diyerek 14. Olağan MHP Acıgöl İlçe Kongremizi, MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, KAÇEP Başkanlığımız, İl-İlçe Yöneticilerimiz ve teşkilatımızla beraber gerçekleştirdik.  Divan Başkanlığını yapmış olduğum kongremizde delegelerimizin oylarıyla yeniden MHP Acıgöl İlçe Başkanı olarak seçilen İsmail Hakkı Ercan ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.  
MHP’de ilçe kongreleri Acıgöl ilçesi ile devam ederken Acıgöl ilçe başkanı İsmail Hakkı Ercan güven tazeledi.

 

MHP İl Başkanlığı tarafından ilçe açıklanan ilçe kongreleri Acıgöl ilçesi ile devam etti. MHP Acıgöl ilçe başkanı İsmail Hakkı Ercan’ın tek liste halinde katıldığı kongrede yeniden güven tazeledi.  Acıgöl İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu ve partililer katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında,  “Cumhuriyetimizin 100. Yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” diyerek 14. Olağan MHP Acıgöl İlçe Kongremizi, MHP Nevşehir İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu, KAÇEP Başkanlığımız, İl-İlçe Yöneticilerimiz ve teşkilatımızla beraber gerçekleştirdik.  Divan Başkanlığını yapmış olduğum kongremizde delegelerimizin oylarıyla yeniden MHP Acıgöl İlçe Başkanı olarak seçilen İsmail Hakkı Ercan ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.