Sitenin sağında bir giydirme reklam

Meterisliler, “Nevşehir Belediyespor’da neler oluyor?”

SPOR 29.08.2023 - 22:22, Güncelleme: 29.08.2023 - 22:22
 

Meterisliler, “Nevşehir Belediyespor’da neler oluyor?”

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da sezon öncesi yaşanan şok gelişmelere Meterisliler Taraftar Grubu sert tepki gösterdi.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da futbolcuların gelip gitmesi, takımın alacaklarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmaması ve takımı alırken esip gürleyen Serdar Acarhoroz’un hiç ortada gözükmemesi sonrasında Meterisliler Taraftar Grubu çok sert bir açıklama yayımladı. Meterisliler Taraftar Grubu tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde: “ Bilindiği üzere Serdar Acarhoroz ve ekibi, yönetim kurulu olarak göreve başladı. Ancak o günden itibaren sürekli söylentiler çıktı. METERİSLİLER olarak biz bu söylentilerin doğru olup olmadığını bizzat yönetim kurulundakilerle görüşerek konunun direk muhatapları oldukları için cevabını da onlardan dinledik. Tatmin olduğumuz cevaplar da oldu, kafamızda soru işareti bırakan cevaplar da oldu. Ancak bugün gelinen noktada bardağı taşıran son damla düştü. Öğrendiğimize göre akşam saat 18:00'de gerçekleştirilecek olan idmana futbolcular alacaklarının ödenmemesi nedeniyle çıkmamıştır. Yarın oynanacak olan hazırlık maçı da iptal edilmiştir. Yeni yönetimin katıldığı panelde Kulüp Başkanı Serdar Acarhoroz'un takımın bu seneki bütçesi olarak belirttiği 35 MİLYON TL nerede ve ne zaman kulübün kasasına girecek ?  Eğer ki kulübün kasasındaysa bu para, neden futbolcular ödenmiyor? Bir diğer konuda takıma dahil olup daha sonra ayrılan futbolcular ile alakalı. Bu futbolcularında takımla yaşadığı maddi problemler nedeniyle ayrıldığını biliyoruz. METERİSLİLER olarak bu güne kadar bekledik. İlk maça kadar da beklemeyi uygun görmüştük. Ancak problemlerin ardı arkası kesilmemesi ve taraftarların umutsuzluğu nedeniyle bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Nevşehir Belediyespor yönetiminden ivedi bir şekilde açıklama bekliyoruz.”  
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da sezon öncesi yaşanan şok gelişmelere Meterisliler Taraftar Grubu sert tepki gösterdi.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da futbolcuların gelip gitmesi, takımın alacaklarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmaması ve takımı alırken esip gürleyen Serdar Acarhoroz’un hiç ortada gözükmemesi sonrasında Meterisliler Taraftar Grubu çok sert bir açıklama yayımladı.

Meterisliler Taraftar Grubu tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde:

“ Bilindiği üzere Serdar Acarhoroz ve ekibi, yönetim kurulu olarak göreve başladı. Ancak o günden itibaren sürekli söylentiler çıktı. METERİSLİLER olarak biz bu söylentilerin doğru olup olmadığını bizzat yönetim kurulundakilerle görüşerek konunun direk muhatapları oldukları için cevabını da onlardan dinledik. Tatmin olduğumuz cevaplar da oldu, kafamızda soru işareti bırakan cevaplar da oldu. Ancak bugün gelinen noktada bardağı taşıran son damla düştü. Öğrendiğimize göre akşam saat 18:00'de gerçekleştirilecek olan idmana futbolcular alacaklarının ödenmemesi nedeniyle çıkmamıştır. Yarın oynanacak olan hazırlık maçı da iptal edilmiştir.

Yeni yönetimin katıldığı panelde Kulüp Başkanı Serdar Acarhoroz'un takımın bu seneki bütçesi olarak belirttiği 35 MİLYON TL nerede ve ne zaman kulübün kasasına girecek ?  Eğer ki kulübün kasasındaysa bu para, neden futbolcular ödenmiyor? Bir diğer konuda takıma dahil olup daha sonra ayrılan futbolcular ile alakalı. Bu futbolcularında takımla yaşadığı maddi problemler nedeniyle ayrıldığını biliyoruz.

METERİSLİLER olarak bu güne kadar bekledik. İlk maça kadar da beklemeyi uygun görmüştük. Ancak problemlerin ardı arkası kesilmemesi ve taraftarların umutsuzluğu nedeniyle bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Nevşehir Belediyespor yönetiminden ivedi bir şekilde açıklama bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Uğur E
(30.08.2023 11:57 - #787)
Siz iddia etmişiniz, söylentileri dile getirmemişsiniz ki ?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.