Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Melike Uçar’dan “Narspor” müjdesi

SİYASET 02.03.2024 - 16:39, Güncelleme: 02.03.2024 - 16:39
 

Melike Uçar’dan “Narspor” müjdesi

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, “Geçmiş yıllarda Narspor adı altında var olan futbol kulübümüzü yeniden faaliyete geçireceğiz” dedi.
  31 Mart’ta ki yerel seçimlerde Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar projelerini açıklamaya devam ediyor. Spor alanında projelere değinen başkan adayı Melike Uçar, geçmiş yıllarda Narspor adı altında var olan kulübü yeniden faaliyete geçireceklerini ifade ederek, “Beldemizin spor alanında da geliştireceğiz. Geçmiş yıllarda Narspor adı altında var olan futbol kulübümüzü yeniden faaliyete geçireceğiz. Voleybol, Masa Tenisi, At Biniciliği, Okçuluk gibi diğer spor faaliyetleri için takım kurulmasına öncülük edeceğiz. Nar için spor alanında da yapılması gerekeni yapacağız” dedi.   “Hane ziyaretleri sürüyor” Seçim öncesi hane ziyaretlerine devam eden ve büyük bir ilgi ile karşılana Başkan Adayı Melike Uçar, “Hane ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan belde sakinlerimize teşekkür ederiz. 7'den 70' e tüm hemşerilerimizin gönüllerine girmek duasındayız. Onlar için elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız” dedi.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, “Geçmiş yıllarda Narspor adı altında var olan futbol kulübümüzü yeniden faaliyete geçireceğiz” dedi.

 

31 Mart’ta ki yerel seçimlerde Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar projelerini açıklamaya devam ediyor.

Spor alanında projelere değinen başkan adayı Melike Uçar, geçmiş yıllarda Narspor adı altında var olan kulübü yeniden faaliyete geçireceklerini ifade ederek, “Beldemizin spor alanında da geliştireceğiz. Geçmiş yıllarda Narspor adı altında var olan futbol kulübümüzü yeniden faaliyete geçireceğiz. Voleybol, Masa Tenisi, At Biniciliği, Okçuluk gibi diğer spor faaliyetleri için takım kurulmasına öncülük edeceğiz. Nar için spor alanında da yapılması gerekeni yapacağız” dedi.

 

“Hane ziyaretleri sürüyor”

Seçim öncesi hane ziyaretlerine devam eden ve büyük bir ilgi ile karşılana Başkan Adayı Melike Uçar, “Hane ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan belde sakinlerimize teşekkür ederiz. 7'den 70' e tüm hemşerilerimizin gönüllerine girmek duasındayız. Onlar için elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.