Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Melike Uçar yaşlıları unutmadı

SİYASET 04.03.2024 - 11:25, Güncelleme: 04.03.2024 - 11:25
 

Melike Uçar yaşlıları unutmadı

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, yaşlı ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar için hazırladığı projenin ayrıntılarını açıkladı.
  31 Mart yerel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı olarak girecek olan Melike Uçar sosyal medya hesabından kasaba için yapmayı planladığı hizmet ve projeleri tek tek açıklıyor. Birçok önemli projeyi açıklayan Melike Uçar’ın açıkladığı son proje büyük heyecan uyandırdı. Başkan Adayı Melike Uçar, yaşlı ve sağlık sorunu yaşayan Nar’daki vatandaşların hastane ve eczaneye ulaşım konusundaki sıkıntılarını çözeceklerini belirtti. Gerekirse ilaçlarını alarak evlerine kadar ulaştıracaklarını ifade eden Melike Uçar, “  Yalnız yaşayan yaşlı veya kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayamayacak sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımızı da düşündük. Bu vatandaşlarımızın hastane ve eczane gibi ulaşımlarını karşılayacağız, gerekirse ilaçlarını onlar adına alıp kendilerine ulaştıracağız. Ayrıca gerekli gıda alışverişlerini de yapmaları için ulaşım desteği sağlayacağız. Nar'ımızın 7 den 70'e her ferdi için elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız” dedi. “Gönül gölüne geziyoruz” Ev ziyaretlerine devam eden MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, “Durmadan, duraksamadan, yorulmadan hane hane, gönül gönül geziyoruz. Güler yüzlü belde sakinlerimizin beklentilerini karşılamak için tüm benliğimizle yapılması gerekeni yapacağız”
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, yaşlı ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar için hazırladığı projenin ayrıntılarını açıkladı.

 

31 Mart yerel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Nar Belediye Başkan adayı olarak girecek olan Melike Uçar sosyal medya hesabından kasaba için yapmayı planladığı hizmet ve projeleri tek tek açıklıyor. Birçok önemli projeyi açıklayan Melike Uçar’ın açıkladığı son proje büyük heyecan uyandırdı. Başkan Adayı Melike Uçar, yaşlı ve sağlık sorunu yaşayan Nar’daki vatandaşların hastane ve eczaneye ulaşım konusundaki sıkıntılarını çözeceklerini belirtti. Gerekirse ilaçlarını alarak evlerine kadar ulaştıracaklarını ifade eden Melike Uçar, “  Yalnız yaşayan yaşlı veya kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayamayacak sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımızı da düşündük. Bu vatandaşlarımızın hastane ve eczane gibi ulaşımlarını karşılayacağız, gerekirse ilaçlarını onlar adına alıp kendilerine ulaştıracağız. Ayrıca gerekli gıda alışverişlerini de yapmaları için ulaşım desteği sağlayacağız. Nar'ımızın 7 den 70'e her ferdi için elimizden geleni değil yapılması gerekeni yapacağız” dedi.

“Gönül gölüne geziyoruz”

Ev ziyaretlerine devam eden MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, “Durmadan, duraksamadan, yorulmadan hane hane, gönül gönül geziyoruz. Güler yüzlü belde sakinlerimizin beklentilerini karşılamak için tüm benliğimizle yapılması gerekeni yapacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.