Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Melike Uçar, Nar için projelerini açıklamaya devam ediyor

SİYASET 14.03.2024 - 10:33, Güncelleme: 14.03.2024 - 10:33
 

Melike Uçar, Nar için projelerini açıklamaya devam ediyor

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasabada Genç-i Nihan projesini faaliyete geçireceklerini belirtti.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimi kazanarak Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasaba için projelerini açıklamaya devam ediyor. MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, Nar Kasabası’nda Genc-i Nihan (Gizli Hazine) adı altında gençlik merkezi kuracaklarını belirtti. Kasaba gençleri için faaliyet alanları oluşturacaklarını kaydeden Melike Uçar, “Gençlerimizin için de elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapacağımızı söylemiştik. Genc-i Nihan projemizle gençlerimiz, faaliyetlerini gerçekleştirebileceği gençlik merkezine kavuşacak” dedi.   “Sulusaray’dan ziyaret” MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar’ı Sulusaray MHP Teşkilatı ve MHP Sulusaray Başkan Adayı Fatih Kalkan ziyaret etti. Başkan adayı Melike Uçar ziyarette karşılıklı istişareler de bulunduklarını ifade ederek, “Komşu kasabamız Sulusaray'ı ağırladık. Milliyetçi Hareket Partisi Sulusaray Başkan Adayı Fatih Kalkan ve Milliyetçi Hareket Partisi Sulusaray Belde teşkilatı beldemizi ziyaretlerde bulundu. Karşılıklı konuşup istişarelerde bulunduk. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Nar İçin Canla Başla. Elimizden Geleni Değil Yapılması Gerekeni Yapacağız” dedi.
MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasabada Genç-i Nihan projesini faaliyete geçireceklerini belirtti.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimi kazanarak Nevşehir’in ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, kasaba için projelerini açıklamaya devam ediyor.

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Melike Uçar, Nar Kasabası’nda Genc-i Nihan (Gizli Hazine) adı altında gençlik merkezi kuracaklarını belirtti. Kasaba gençleri için faaliyet alanları oluşturacaklarını kaydeden Melike Uçar, “Gençlerimizin için de elimizden geleni değil, yapılması gerekeni yapacağımızı söylemiştik. Genc-i Nihan projemizle gençlerimiz, faaliyetlerini gerçekleştirebileceği gençlik merkezine kavuşacak” dedi.

 

“Sulusaray’dan ziyaret”

MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar’ı Sulusaray MHP Teşkilatı ve MHP Sulusaray Başkan Adayı Fatih Kalkan ziyaret etti. Başkan adayı Melike Uçar ziyarette karşılıklı istişareler de bulunduklarını ifade ederek, “Komşu kasabamız Sulusaray'ı ağırladık. Milliyetçi Hareket Partisi Sulusaray Başkan Adayı Fatih Kalkan ve Milliyetçi Hareket Partisi Sulusaray Belde teşkilatı beldemizi ziyaretlerde bulundu. Karşılıklı konuşup istişarelerde bulunduk. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Nar İçin Canla Başla. Elimizden Geleni Değil Yapılması Gerekeni Yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.