Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki menfez yenileniyor

BELEDİYELER 07.09.2023 - 15:10, Güncelleme: 07.09.2023 - 15:10
 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki menfez yenileniyor

Nevşehir Belediyesi, bir süre önce Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı menfez yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
  Nevşehir’deki tüm mahallelerde hayata geçirdiği yatırımlarla şehrin altyapı problemlerini birer birer çözüme kavuşturan Nevşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi İrşat Caddesi Çavuşoğlu Oto Galericiler Sitesi arkasında bulunan ve fiziki ömrünü tamamlayan menfezin yenilenmesi için çalışma başlattı. Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, daha önce taş duvar olan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki menfez, betonarme yapılıyor. Özellikle sağanak yağışlarda bölgedeki konut ve işyerlerindeki olası su baskını risklerini ortadan kaldıracak olan menfezdeki çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.    
Nevşehir Belediyesi, bir süre önce Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı menfez yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Nevşehir’deki tüm mahallelerde hayata geçirdiği yatırımlarla şehrin altyapı problemlerini birer birer çözüme kavuşturan Nevşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi İrşat Caddesi Çavuşoğlu Oto Galericiler Sitesi arkasında bulunan ve fiziki ömrünü tamamlayan menfezin yenilenmesi için çalışma başlattı. Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, daha önce taş duvar olan yaklaşık 100 metre uzunluğundaki menfez, betonarme yapılıyor.

Özellikle sağanak yağışlarda bölgedeki konut ve işyerlerindeki olası su baskını risklerini ortadan kaldıracak olan menfezdeki çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.