Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Mahalle muhtarları Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’ye destek verdi

SİYASET 05.03.2024 - 22:48, Güncelleme: 05.03.2024 - 22:48
 

Mahalle muhtarları Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’ye destek verdi

Gülşehir’de mahalle muhtarları Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’yi seçim ofisinde ziyaret ederek birlik beraberlik görüntüsü verdi.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’ye her kesimden destekler gelmeye devam ediyor. İlçe halkının büyük desteğini alan Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’yi seçim ofisinde ilçe mahalle muhtarları ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi. Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi kendisini ziyaret eden mahalle muhtarlarını bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkın bilgiler verirken bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken kendisine destek olan muhtarlara teşekkür etti.    
Gülşehir’de mahalle muhtarları Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’yi seçim ofisinde ziyaret ederek birlik beraberlik görüntüsü verdi.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’ye her kesimden destekler gelmeye devam ediyor. İlçe halkının büyük desteğini alan Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’yi seçim ofisinde ilçe mahalle muhtarları ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi.

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi kendisini ziyaret eden mahalle muhtarlarını bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkın bilgiler verirken bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken kendisine destek olan muhtarlara teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.