Sitenin sağında bir giydirme reklam

Madeni Eşya Federasyon bölge toplantısı Nevşehir’de düzenlendi

GÜNCEL 13.10.2023 - 15:26, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:26
 

Madeni Eşya Federasyon bölge toplantısı Nevşehir’de düzenlendi

Türkiye Madeni Eşya Federasyonu İç Anadolu Bölge toplantısı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Başkan Pınarbaşı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
  Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Niğde ve Aksaray bağlı Oda Başkanlıklarının katılımıyla İç Anadolu Bölge toplantısını Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda Oda Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıda elektrikli araçlarla ilgili verilecek eğitimler, sıhhi tesisatçılık ve anahtarcılık meslek yönetmelikleri ve sektörün genel sorunları ele alındı. Toplantı açılışında konuşan NEVESOB Başkanı Pınarbaşı, ilimizde böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın memnuniyet verici olduğunu belirterek katılım sağlayan Birlik ve Oda Başkanlarına teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.  
Türkiye Madeni Eşya Federasyonu İç Anadolu Bölge toplantısı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Başkan Pınarbaşı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Niğde ve Aksaray bağlı Oda Başkanlıklarının katılımıyla İç Anadolu Bölge toplantısını Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda Oda Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantıda elektrikli araçlarla ilgili verilecek eğitimler, sıhhi tesisatçılık ve anahtarcılık meslek yönetmelikleri ve sektörün genel sorunları ele alındı.

Toplantı açılışında konuşan NEVESOB Başkanı Pınarbaşı, ilimizde böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın memnuniyet verici olduğunu belirterek katılım sağlayan Birlik ve Oda Başkanlarına teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.