Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LPG'ye zam geliyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 25.07.2023 - 17:26, Güncelleme: 25.07.2023 - 17:26
 

LPG'ye zam geliyor

LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 24 kuruş zam geliyor.
  Döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle bu gece yarısından geçerli olmak üzere LPG fiyatları için de 24 kuruşluk bir zam yapılacağı belirtiliyor. Fiyat artışının ardından LPG grubunda litre satış fiyatı İstanbul Avrupa Yakası’nda 13,80, Asya Yakası’nda 14,22 liraya yükselecek. İzmir’de ve Ankara’da da 14,23 TL seviyesinden satılacak.
LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 24 kuruş zam geliyor.

 

Döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle bu gece yarısından geçerli olmak üzere LPG fiyatları için de 24 kuruşluk bir zam yapılacağı belirtiliyor.

Fiyat artışının ardından LPG grubunda litre satış fiyatı İstanbul Avrupa Yakası’nda 13,80, Asya Yakası’nda 14,22 liraya yükselecek. İzmir’de ve Ankara’da da 14,23 TL seviyesinden satılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.