Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LGS'de tercihler bugün başladı

EĞİTİM 03.07.2023 - 08:29, Güncelleme: 03.07.2023 - 08:30
 

LGS'de tercihler bugün başladı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercihleri bugün başlıyor, tercih süreci 19 Temmuz'a kadar devam edecek.
  Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih başvuruları, bugünden itibaren 19 Temmuz'a kadar yapılacak. Adaylar, "merkezi sınav puanı ile öğrenci alan okullar", "yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar" ve "pansiyonlu okullar" olmak üzere üç grupta tercih yapacak. Bugün başlayacak lise tercih süreci, 19 Temmuz'a kadar sürecek.
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercihleri bugün başlıyor, tercih süreci 19 Temmuz'a kadar devam edecek.

 

Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamındaki merkezi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih başvuruları, bugünden itibaren 19 Temmuz'a kadar yapılacak.

Adaylar, "merkezi sınav puanı ile öğrenci alan okullar", "yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar" ve "pansiyonlu okullar" olmak üzere üç grupta tercih yapacak.

Bugün başlayacak lise tercih süreci, 19 Temmuz'a kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.