Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

LGS’de başarının adresi yine Kardelen Koleji oldu

EĞİTİM 24.06.2023 - 12:36, Güncelleme: 24.06.2023 - 12:41
 

LGS’de başarının adresi yine Kardelen Koleji oldu

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından, Kardelen Eğitim Kurumları zirvede ki yerini koruyor.
  Kardelen Eğitim Kurumları Okul Müdürü Burhan Kaynar sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede,  96 öğrencimizden 9 öğrencimizin %0-1 ‘lik dilimde, 13 öğrencimizin % 1-2’lik dilimde, 19 öğrencimizin %2-3’lik dilimde,  7 öğrencimizin %3-4’lük dilimde, 16 öğrencimizin % 5-10’luk dilimde, 32 öğrencimizin %10 ve üzeri dilimde yer aldığını belirtti. Okul Müdürü Sayın Kaynar bu başarının bir tesadüf olmadığını bir yıl boyunca sistematik şekilde uygulan deneme sınavları ve sınav analizleri, bireysel ve grup etütleri, akşam etütlerinin bu başarının bir teminatı olduğunu dile getirdi. Kardelen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada ise, “Kardelen Eğitim Kurumları olarak üstün başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bu süreçte emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, değerli velilerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından, Kardelen Eğitim Kurumları zirvede ki yerini koruyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Okul Müdürü Burhan Kaynar sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede,  96 öğrencimizden 9 öğrencimizin %0-1 ‘lik dilimde, 13 öğrencimizin % 1-2’lik dilimde, 19 öğrencimizin %2-3’lik dilimde,  7 öğrencimizin %3-4’lük dilimde, 16 öğrencimizin % 5-10’luk dilimde, 32 öğrencimizin %10 ve üzeri dilimde yer aldığını belirtti. Okul Müdürü Sayın Kaynar bu başarının bir tesadüf olmadığını bir yıl boyunca sistematik şekilde uygulan deneme sınavları ve sınav analizleri, bireysel ve grup etütleri, akşam etütlerinin bu başarının bir teminatı olduğunu dile getirdi.

Kardelen Eğitim Kurumları’ndan yapılan açıklamada ise, “Kardelen Eğitim Kurumları olarak üstün başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bu süreçte emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, değerli velilerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.