Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Leyal AVM’de fiyat aldatmacası mı?

NEVŞEHİR 12.12.2022 - 19:58, Güncelleme: 12.12.2022 - 19:58
 

Leyal AVM’de fiyat aldatmacası mı?

Nevşehir’de hizmet vermekte olan Leyal Market verdiği reklamlar ile tüketiciyi mi yanıltıyor?
Son günlerde marketlerin birbirinden farklı ürünleri farklı fiyatlara satışa sunması ama alışveriş sonrasında herkesin hemen hemen tüm marketlerde aynı ücreti ödemesi sonrasında gözler marketler tarafından açıklanan indirimlere çevrildi. Nitekim Nevşehir’de hizmet veren Leyal AVM’de indirimli fiyatlarını açıklamasının ardından tüketiciler internet ortamından fiyat araştırması yapmaya başladı. İnternette yayınlanan fiyatlar ve çeşitli marketlerde yapılan araştırmalar sonrasında Leyal AVM tarafından açıklanan indirim fiyatları bazı ürünlerde birçok marketler ile aynı fiyatta yer alırken bazı ürünlerde 10 ila 1 lira arasından indirim yapıldığı gözlemlenirken bazı ürünlerde ise diğer marketlerden 10 kuruş ile 1 lira arasında yüksek ücret ile satışa sunulduğu görüldü. Unutmayın! Siz siz olun indirim haberleri karşısında alışverişinizi araştırma yapmadan çıkmayın...
Nevşehir’de hizmet vermekte olan Leyal Market verdiği reklamlar ile tüketiciyi mi yanıltıyor?

Son günlerde marketlerin birbirinden farklı ürünleri farklı fiyatlara satışa sunması ama alışveriş sonrasında herkesin hemen hemen tüm marketlerde aynı ücreti ödemesi sonrasında gözler marketler tarafından açıklanan indirimlere çevrildi. Nitekim Nevşehir’de hizmet veren Leyal AVM’de indirimli fiyatlarını açıklamasının ardından tüketiciler internet ortamından fiyat araştırması yapmaya başladı.

İnternette yayınlanan fiyatlar ve çeşitli marketlerde yapılan araştırmalar sonrasında Leyal AVM tarafından açıklanan indirim fiyatları bazı ürünlerde birçok marketler ile aynı fiyatta yer alırken bazı ürünlerde 10 ila 1 lira arasından indirim yapıldığı gözlemlenirken bazı ürünlerde ise diğer marketlerden 10 kuruş ile 1 lira arasında yüksek ücret ile satışa sunulduğu görüldü.

Unutmayın! Siz siz olun indirim haberleri karşısında alışverişinizi araştırma yapmadan çıkmayın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.