Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lale Haber’de “Seçim Özel” başlıyor

GÜNCEL 23.03.2024 - 13:12, Güncelleme: 23.03.2024 - 13:12
 

Lale Haber’de “Seçim Özel” başlıyor

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet sitesine ait instagram hesabında canlı olarak yayınlanacak olan “Seçim Özel” programı 25 Mart Pazartesi gününden itibaren başlıyor.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçime son 1 hafta kala seçimin nabzı Lale Haber instagram hesabında atacak. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in moderatörlüğünde yayınlanacak olan “Seçim Özel” programına katılacak olan Belediye Başkan Adayları merak edilen tüm sorulara cevap verecekken projelerini anlatacak. Sosyal medya takipçilerinden gelen soruları da cevaplayacak olan Belediye Başkan Adayları seçim öncesinde son kez vatandaşlara çağrıda bulunacak. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin, Lale Haber instagram hesabımızdan hafta boyunca yayınlanacak olan seçim özel programına katılmak isteyen tüm belediye başkan adaylarına canlı yayınlarının açık olduğunu ifade ederken adayların gün ve saat konusunda iletişime geçmelerinin yeterli olacağını söyledi. İşte dolu dulu geçecek olan “Seçim Özel” programının bazı konukları:
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet sitesine ait instagram hesabında canlı olarak yayınlanacak olan “Seçim Özel” programı 25 Mart Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçime son 1 hafta kala seçimin nabzı Lale Haber instagram hesabında atacak. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in moderatörlüğünde yayınlanacak olan “Seçim Özel” programına katılacak olan Belediye Başkan Adayları merak edilen tüm sorulara cevap verecekken projelerini anlatacak. Sosyal medya takipçilerinden gelen soruları da cevaplayacak olan Belediye Başkan Adayları seçim öncesinde son kez vatandaşlara çağrıda bulunacak.

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin, Lale Haber instagram hesabımızdan hafta boyunca yayınlanacak olan seçim özel programına katılmak isteyen tüm belediye başkan adaylarına canlı yayınlarının açık olduğunu ifade ederken adayların gün ve saat konusunda iletişime geçmelerinin yeterli olacağını söyledi.

İşte dolu dulu geçecek olan “Seçim Özel” programının bazı konukları:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.