Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber, Kapadokya Nevşehirspor'un forma sponsporu oldu

SPOR 10.02.2024 - 17:55, Güncelleme: 10.02.2024 - 17:55
 

Lale Haber, Kapadokya Nevşehirspor'un forma sponsporu oldu

Lale Haber internet gazetesi olarak Nevşehir 1.Amatör Ligde mücadele eden Kapadokya Nevşehirspor’un forma sponsoru olduk.
  Lale Haber internet gazetesi Nevşehir 1.Amatör Lig takımlarından Kapadokya Nevşehirspor’un forma sponsoru oldu. 1.Amatör Ligde uzun yıllar mücadele eden Kapadokya Nevşehirspor, Nevşehir’de futbolun markası olma yolunda ilerlerken Kapadokya Nevşehirspor 1.Amatör Ligin yanı sıra gençler, yıldızlar ve küçükler futbol liginde de müsabakalara katılıyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak futbolun bir marka değeri olan Kapadokya Nevşehirspor’a forma sponsoru olmaktan dolayı son derece mutluyuz.  
Lale Haber internet gazetesi olarak Nevşehir 1.Amatör Ligde mücadele eden Kapadokya Nevşehirspor’un forma sponsoru olduk.

 

Lale Haber internet gazetesi Nevşehir 1.Amatör Lig takımlarından Kapadokya Nevşehirspor’un forma sponsoru oldu. 1.Amatör Ligde uzun yıllar mücadele eden Kapadokya Nevşehirspor, Nevşehir’de futbolun markası olma yolunda ilerlerken Kapadokya Nevşehirspor 1.Amatör Ligin yanı sıra gençler, yıldızlar ve küçükler futbol liginde de müsabakalara katılıyor.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak futbolun bir marka değeri olan Kapadokya Nevşehirspor’a forma sponsoru olmaktan dolayı son derece mutluyuz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.